BLOG

Promotivni proizvodi koji prate urbani ritam

Promotivni proizvodi koji prate urbani ritam

Promotivni proizvodi URBAN VITAMIN su high end tehnološki proizvodi, posebno razvijeni za generacije koje žive u pokretu! Proizvodi su visokokvalitetni, održivi i trendi – sve što želite od proizvoda na kojem će biti otisnut Vaš logotip! 

Pratite ritam grada

Bežične slušalice Urban Vitamin odlikuje praktičan dizajn, dugotrajna baterija (do 35 sati slušanja), mekane slušalice i integrirani mikrofon za odgovaranje na pozive. Slušalice se jednostavno sklapaju kako bi zauzimale što manje mjesta u torbi.

Proizvodi linije Urban Vitamin izrađeni su bez PVC-a i dolaze u poklon pakiranju koje je 100% bez plastike.

Promotivni proizvodi koji poništavaju buku

Moderne i udobne slušalice Urban Vitamin Alamo ANC omogućuju reprodukciju glazbe do 5 sati punjenjem, a kutija za napajanje do 20 sati. Posebno su dizajnirane kako bi omogućile snažan i uravnotežen zvuk, a slušalice imaju mikrofon i funkciju odgovaranja na poziv ili pauziranja na dodir te aktivno poništavanje vanjske buke.

Život punih baterija

Uz Alameda punjač vaši se partneri neće morati brinuti o tome je li im prazna baterija! Sadrži dugotrajnu bateriju A-razreda od 10.000 mAh i može napuniti telefon do 2,5 puta jednim punjenjem. Zahvaljujući ultra brzom priključku, powerbank se može napuniti u rekordnom vremenu dok dvostruki USB A i tip C priključak omogućuju punjenje do 3 uređaja u isto vrijeme. Proizvod ne sadrži PVC i dolazi u poklon pakiranju bez plastike.

Izaberite promotivne ruksake koji štite od krađe!