BLOG

Ekskluzivni poslovni pokloni za uspješnu suradnju

Ekskluzivni poslovni pokloni

Ekskluzivni poslovni pokloni osličan su način da privučete pažnju na svoj brend! Proljeće nam je pred vratima i pravo je vrijeme za nove početke. Posadite sjeme dobre poslovne suradnje inovativnim poslovnim poklonima koji će oduševiti odrasle i djecu te kojima ćete svojim partnerima poručiti da želite da rastete zajedno.

Pogled prema suncu

Teglica sa sjemenom suncokreta SUNFLOWER poklon je koji će razvedriti vaše partnere i donijeti im dašak vedrine u prostor kada sjemenka proklija, izraste i krene na svoj put prema suncu.

Mirisni i korisni ekskluzivni poslovni pokloni

FLOWERPOT set sjemena u glinenoj teglici sadrži tri teglice i sjeme metvice, bosiljka i peršina. Proljeće je idealno vrijeme za sadnju kako biste kasnije mogli uživati u začinima za omiljena jela ili koktele!

Cvjetne bilješke

Samoljepljivi papirići sa sjemenom GROW ME u koricama bloka imaju sjeme divljeg cvijeta, a upute za sadnju nalaze se u koricama. Nakon što vaši partneri potroše sve papiriće u bloku za bilješke, lako mogu zasaditi prekrasno cvijeće.

Bosiljak za čas

Dodavanjem vode u ovu promotivnu vrećicu sa sjemenkama bosiljka dobivate 1 litru vrtnog komposta. Vrećica dolazi s prigodnom navlakom na koju možemo otisnuti vaš logo ili promotivnu poruku.

Izaberite kreativne poslovne poklone ako želite biti zamijećeni!