BLOG

Poslovni pokloni za novu godinu

Poslovni pokloni za novu godinu

Poslovni pokloni za novu godinu ostavit će odličan dojam na partnere! Novi artikli u našoj ponudi inovativni su, a uz vaš logotip bit će odličan podsjetnik da ste tu za svoje klijente, partnere i zaposlenike.

Vrijeme je za čaj

Ukiyo keramički čajnik s dvije šalice poslovni je poklon kojim ćete sigurno impresionirati Vaše poslovne partnere. Praktičan poklon za sve ljubitelje čaja. Set dolazi u prigodnoj kraft poklon kutiji.

Poslovni pokloni za novu godinu

Ukiyo set sastoji se od 3 keramičke zdjelice za posluživanje na pladnju od bambusa. Minimalistički izgled ovog seta upravo je savršen dodatak za moderan dom ili ured. Ovaj praktičan i elegantan poklon sigurno će se rado koristiti. Set dolazi u prigodnoj kraft poklon kutiji.

Dobar ritam suradnje

Glazba može popraviti svaki dan i zato svojim partnerima poklonite bežični zvučnik koji će im omogućiti uživanje u omiljenim ritmovima i stihovima gdje i kada god žele. Zvučnik je izrađen od prirodnog bambusa i tkanine te dolazi u prigodnoj poklon kutiji.

Zapišite odlične ideje!

Tradicionalne drvene olovke imaju duljinu pisanja oko 200 metara, dok Infinity olovka ima duljinu pisanja od čak 20 000 metara te može zamijeniti do 100 običnih drvenih olovaka. Uz to, poklanjajući ovu olovku Vašim poslovnim partnerima, pomažete u očuvanju prirode jer se za njenu izradu ne koristi drvo.

Otkrijte originalne poslovne poklone za uspješnu promociju!