BLOG

Promotivni pribor za roštilj kao stvoren za vašu promociju!

Promotivni pribor za rostilj promopoin

Promotivni pribor za roštilj možemo brendirati vašim logotipom i pomoći vam da povežete svoj brend uz osjećaj opuštanja i odmora. Vaš logo bit će zamijećen i trajni podsjetnik na vašu tvrtku i poslovanje u trenutcima uživanja!

Deluxe roštilj u kovčegu

Prijenosni deluxe roštilj u obliku kofera s uklonjivim pladnjem za ugljen i ručkom za nošenje je savršen za spontane piknike na otvorenom. Omogućite svojim klijentima i partnerima da uživaju bilo kada i bilo gdje uz promotivni pribor za roštilj!

Promotivni pribor za roštilj - hamburgeri s vašim potpisom

Pravi roštilj majstor treba prešu za hamburgere i kist za premazivanje. Ovaj set pomoći će mu napraviti savršeni hamburger! Set dolazi u poklon kutiji i moguće ga je brendirati vašim logotipom.

Set za pripremu mesa

Promotivni set za roštilj s daskom za rezanje u praktičnom etuiju uključuje: nožić za čišćenje mesa, nož, veliku vilicu i pomagalo za oštrenje noževa.  Omogućite svakom roštilj majstoru alat za savršen roštilj s vašim logotipom.

Birajte personalizirane poslovne poklone koji olakšavaju život!

Pregača za pravog kuhara

Kuharska pregača odmah će vam reći tko je majstor za roštilj. Velika površina za tisak osigurati će odličnu vidljivost vašeg logotipa i prepoznatljivost. Dolazi pakirana u kraft poklon kutiji i osigurat će vam dugotrajnu promociju.

Eko pribor za jelo od bambusa

U praktičnoj platnenoj putnoj torbici ovaj višekratni eko pribor za jelo uključuje žlicu, vilicu, nož, slamku i četku za čišćenje slamke. Biorazgradiv je i neće zagađivati okoliš. Upravo zato bit će odličan ambasador vašeg brenda koji će i druge potaknuti da razmišljaju i poklanjaju ekološki!