BLOG

Personalizirani poslovni pokloni koji olakšavaju život!

Personalizirani poslovni pokloni promopoint

Personalizirani poslovni pokloni koji olakšavaju život pomoći će vam da se povežete sa svojim klijentima, partnerima i zaposlenicima. Brendirajte funkcionalne proizvode koji su relevantni za suvremeni život i investirajte u tehnološke gadgete koji vam zbog svoje praktičnosti i čestog korištenja nude dugoročnu promociju.

Personalizirani poslovni pokloni koji se mogu sterilizirati

Istraživanja pokazuju kako prosječna slušalica sadrži više bakterija nego daska za rezanje. Šokantno, zar ne? Srećom, ove slušalice s jedinstvenim dizajnom TWS čiste se UV-C svjetlom u kućištu za punjenje eliminirajući do 99,9% bakterija koje se nalaze na slušalici. Savršen personalizirani poslovni pokloni koji brine o zdravlju i sigurnosti vaših suradnika!

Gadget koji olakšava svakodnevicu

Kabel 4 u 1 s karabinom korisno je imati u uredu, kod kuće i bilo gdje se nalazili. Prikladan je za punjenje svih standardnih mobilnih uređaja i zato će se uvijek nositi sa sobom. Brendiranje ovog gadgeta vašim logotipom povećat će vidljivost branda jer će se kabel svakodnevno koristiti. A, to je ono što želite od svojih poslovnih poklona!

Energija u pokretu - personalizirani poslovni pokloni

Brendirani powerbank pruža vam priliku da se povežete sa svojim klijentima i zaposlenicima putem uređaja koji svakodnevno koriste. Možete ga koristiti kao originalnu posjetnicu koja će se uvijek nositi sa sobom. Sa svakim korištenjem podsjećat će na vaš brend i poslovanje.

Posadite sjeme uspješne suradnje uz ove poslovne poklone!

Povezane objave