BLOG

Promotivne torbe za hlađenje za uspješnu promociju!

Promotivne torbe za hladjenje

Promotivne torbe za hlađenje  su neizostavan proizvod za toplije dane koji koristimo tijekom izleta u prirodu, planinarenja ili na plaži. U vrijeme kad se ljudi sve više okreću boravku u prirodi i na otvorenom, ne propustite priliku pokloniti praktičan i koristan poslovni poklon s tiskom vašeg logotipa.

Velika površina za tisak

Brendirana rashladna torba nužan je promotivni poklon za svaku tvrtku koja želi dugotrajnu i značajnu vidljivost brenda. Uz rashladnu torbu na rame ruke će vam biti slobodne, a piće  hladno tijekom pješačenja. Zahvaljujući velikoj površini za tisak logotipa, osigurat ćete si dugotrajnu i uspješnu promociju!

Promotivne torbe za hlađenje za veliku vidljivost logotipa

Promotivna rashladna torba s detaljem od pluta praktična je za izlet ili odlazak na plažu. U termo torbu stane do 6 limenki pića, a uključuje i remen za lakše nošenje. Koristan i praktičan poklon koji želite iskoristiti za bolju promociju svog brenda! Olakšajte svojim partnerima i klijentima uživanje u slobodnom vremenu uz ovaj koristan i praktičan poslovni poklon!

Custom made rashladne torbe

Rashladne torbe dolaze u raznim dimenzijama i nude veliku površinu za brendiranje. Idealne su za odlazak na plažu, roštilj ili piknik. Savršen promotivni poklon za toplije dane koji će vam osigurati veliku vidljivost logotipa i koji možemo brendirati prema vašim željama.

S obzirom na to da se najčešće koriste na putovanjima i na otvorenom, vidljivost vaše tvrtke ili branda bit će zajamčena. Dolaskom toplijih dana sve više želimo biti u prirodi i na otvorenom. Zato ne propustite priliku pokloniti poslovni poklon koji će vam osigurati dugotrajnu i uspješnu promociju. Na sve torbe možemo otisnuti vaš logotip ili personaliziranu poruku.

Otkrijte praktičan i koristan poslovni poklon s tiskom vašeg logotipa!

Povezane objave