BLOG

Eko platnene vrećice i torbe za uspješnu promociju tijekom cijele godine!

eko pamucne vrecice i torbe promopoint

Eko platnene vrećice i torbe su već dugo najpopularniji promotivni proizvodi. Mnoge tvrtke prate ekološke trendove i brinu o okolišu te biraju eko verzije promo poklona. Budite i vi dio promjene. Svojim primjerom potaknite i druge da razmišljaju i poklanjaju ekološki!

Promocija koja traje godinama

Osim što su ekološki poželjne jer smanjuju upotrebu plastičnih vrećica, platnene vrećice i torbe odlične su za promociju vašeg poslovanja. S dugim ručkama i širokim dnom, birajte između mnoštva boja Portobello torbe koja je učinkovit i isplativ marketinški alat.

Eko platnene vrećice i torbe - velika površina za tisak logotipa

Zahvaljujući velikoj površini za tisak i širokoj upotrebi, imate priliku svoj logo ili poruku učiniti vidljivima i povećati svijest o svom brendu. Ovu torbu od organskog pamuka možete dijeliti tijekom raznih promocija, konferencija, na sajmovima i u trbovinama umjesto plastičnih vrećica.

Nebrojne mogućnosti promocije

Postoji li promotivni poklon koji se koristi toliko često i nudi toliku vidljivost poput torbe za kupovinu? Osim što nude odličan omjer uloženog i dobivenog, eko platnene vrećice i torbe nude i nebrojne mogućnosti promocije. Izaberite ručke u boji koja vam se najviše sviđa, a ostalo prepustite nama.

Custom made vrećice i torbe

Dolaze u nekoliko različitih modela ovisno o vašim željenim dimenzijama, debljini i vrsti pamuka i o vrsti brandinga. Provjerite koje su vam sve mogućnosti dostupne i na koje sve načine za vas možemo napraviti custom made promotivne torbe i vrećice!

Pamucne vrecice i torbe