BLOG

Promotivni poslovni pokloni za uživanje u ljetu

Promotivni poslovni pokloni promopoint

Promotivni poslovni pokloni osigurat će vam uspješnu promociju i veliku vidljivost vašeg brenda!

Kratka majica

Klijenti ili zaposlenici koji nose majicu s vašim logom ili sloganom postaju hodajuće reklame. Oni oglašavaju vaš brand na društvenim mrežama pomoću fotografija ili dok se kreću po gradu ili na događanjima.

Promotivni poslovni pokloni koji štite od sunca

Šilterica s vašim logotipom zaštitit će od sunca vaše poslovne partnere i zaposlenike tijekom ljeta dok oni promoviraju vaš brend u pokretu. Ovaj promo materijal posebno je koristan za vaš brend na festivalima, ljetnim događanjima i tijekom putovanja.

Ruksak za promociju tijekom cijele godine

Ruksak će biti veoma praktičan poklon tijekom godišnjih odmora i promovirat će vaš brend tijekom putovanja i na mjestu ljetovanja. Osim toga, ruksak će zaposlenici moći nositi na posao i bit će im koristan tijekom cijele godine.

Torba za kupovinu

Kada poklonite torbu za kupovinu, možete biti sigurni da ćete imati učinkovitu reklamu u tržišnim centrima, dućanima, ali i šire. Ovaj proizvod korisnici koriste u raznim situacijama kao što su odlazak na izlet, teretanu ili posao. Promotivni poslovni pokloni koji će se često i rado nositi!

Pamučne vrećice i torbe

Želite privući dodatnu pažnju potencijalnih kupaca? Izaberite Out of the box personalizirane vrećice i torbe! Zbog velike površine za tisak i mogućnost potpune personalizacije, vaš brend će se isticati i graditi pozitivnu sliku među kupcima!

personalizirane platnene vrecice

Izaberite kreativne promotivne proizvode po kojima će vas pamtiti!