BLOG

Posebni poslovni pokloni za ljeto

Posebni poslovni pokloni promopoint

Posebni poslovni pokloni za ljeto često su u funkciji ljepote i zdravlja. Poklanjaju se s veseljem, a kupci i klijenti ih rado primaju.

Balzam za usne s vašim logotipom

Balzam za usne je mali, funkcionalan i povoljan promotivni proizvod koji se naručuje tijekom cijele godine, pogotovo pred ljeto. Zbog veličine može stati u svaku torbu ili džep što znači da će vaš logotip često biti viđen. Savršen izbor za vas i vaš brend!

Posebni poslovni pokloni sa zaštitnim faktorom

Ljeto ne može proći bez korištenja zaštitnog faktora. Stavite svoj logo na proizvod kako bi vaši kupci i partneri promovirali vašu tvrtku, a karabiner će služiti kao praktičan dodatak! Posebni poslovni pokloni za uživanje na suncu s vašim logotipom postat će savršen dodatak svakoj promociju.

Losion za sunčanje u spreju

Ako želite pokloniti zaposlenicima i kupcima praktičan i kreativan poklon, zaštitni faktor u obliku olovke u spreju je pravi pogodak. Stane u svaku torbu, a zbog ambalaže, vaš logo sigurno će privlačiti pažnju. Odličan izbor za uspješnu ljetnu promociju.

Out of the box marame

Velika površina za brending i vidljivost loga glavni su benefiti marama kao promotivnog proizvoda. Ove marame još su posebnije jer ih možete u potpunosti personalizirati kako biste ostavili trajni utisak u podsvijesti potrošača i izgradili prepoznatljivost tvrtke. Poklonite nešto posebno i drugačije po čemu će vas dugo pamtiti.

Out of the box marame

Izaberite promotivne proizvode za promociju na otvorenom!