BLOG

Posebni ljetni poslovni pokloni za veću vidljivost vašeg brenda

Posebni ljetni poslovni pokloni

Posebni ljetni poslovni pokloni pomoći će vašem brendu da zasja i privuče poglede! Pogledajte ljetne poslovne poklone i ideje kako ih možete najbolje iskoristiti. Dodatan plus – svi promo proizvodi niže su povoljni i učinkoviti!

Sunčane naočale

Najpopularniji proizvod za promociju brenda, pogotovo tijekom ljetnih mjeseci. Često se koriste na raznim eventima i festivalima, ali i općenito za učinkovitu promociju u svim oblicima.

Posebni ljetni poslovni pokloni koji čuvaju od sunca

Šilterica je drugi najpopularniji proizvod među promo materijalima, a koristi se za promociju brenda na događanjima i sajmovima. Ako se bavite turizmom ili sportom, ovo je promo materijal broj 1 za vas!

Balzam za usne

Jedan od praktičnih načina na koji možete promovirati svoj brend je balzam za usne! Svi ga koriste svakodnevno pa će vaš logo biti često viđen, a možete ga poklanjati na svakom događaju koji organizirate.

Torba za kupovinu

Ako organizirate event ili sudjelujete kao izlagač na sajmu, ovo će biti pun pogodak za vaš brend! Ovaj promo proizvod možete dijeliti korisnicima kao zaseban poklon ili ga iskoristiti kao proizvod u koji ćete staviti ostale promotivne materijale. U svakom slučaju, ne možete pogriješiti!

Out of the box ruksaci

Ruksak sa špagicama veoma je koristan proizvod, a škole i vrtići ga često koriste za promociju. Ako ne spadate u tu skupinu, ne brinite! Ruksak je također savršen proizvod za promociju na sportskim događanjima i edukacijama, a fali mu još samo vaš logo!

promotivni ruksaci

Izaberite promotivne proizvode za promociju na otvorenom!