BLOG

Prigodni poslovni pokloni za promociji na svakom koraku!

Prigodni poslovni pokloni promopoint

Prigodni poslovni pokloni za ljeto su neophodni za uživanje na suncu. Dodajte svoj logotip na ove korisne i praktične promo proizvode i svojim klijentima omogućite bezbrižno uživanje na otvorenom. Nikada nije bilo lakše promovirati svoj brend i poslovanje !

Prigodni poslovni pokloni koji jamče zabavu

Neka se vaš brand veže uz zabavu i opuštanje! S transparentnim i čvrstim plohama, ova lopta za plažu vam omogućuje veliku površinu za brendiranje i odličnu vidljivost logotipa. Vašim klijentima i partnerima osigurat će uživanje u trenutcima opuštanja.

Ljetna promocija za svaki budžet

Rashladni ruksak s vezicama je praktičan promotivni poklon. Zbog velike površine za brendiranje osigurat će vam promociju na svakom koraku. Odličan je proizvod za ljetne promocije na koji možemo otisnuti vaš logotip ili promotivnu poruku. Nosit će se cijele godine i osigurati vam dugotrajnu promociju!

Nikamo bez vode

Ljeti je posebno važno uzimati dovoljno tekućine, a u tome će pomoći najpopularnija bočica za vodu! Ova staklena boca s neoprenskom zaštitom podsjetit će vaše klijente i partnere da unose dovoljno tekućine. Sa svakom upotrebom povećat će vidljivost vašeg logotipa ili poruke! Odlučite se za poslovne poklone koji su korisni i praktični.

Izaberite brendirane poslovne poklone za sigurno izlaganje suncu!!

Povezane objave