BLOG

Poklon za poslovnog partnera s logotipom

Poklon za poslovnog partnera promopoint

Poklon za poslovnog partnera s logotipom može biti odličan ambasador vašeg brenda! Budite vidljivi uvijek i svugdje uz ove gadgete koji svakodnevicu čine lakšom i zabavnijom. 

Boje koje privlače pažnju

Stalak za mobitel, držač i namotač kabla u jednom u jarkim bojama neće moći prestati privlačiti poglede na vaš logotip. Savršen je ljetni dodatak za snimanje selfija, gledanje videozapisa ili video-pozive. Poklon za poslovnog partnera koji voli biti u pokretu!

Poklon za poslovnog partnera idealan za ljeto

Promotivna mini lampa sa sklopivom kukom može se objesiti na bilo koje mjesto. Uz 2 magneta, olakšat će postavljanje lampice na magnetizirane površine. 3 različita stupnja osvjetljenja i odličan dodatak za druženja na otvorenom s vašim logotipom! Poslovni pokloni poput ovoga nikada ne prolaze nezapaženo.

Izaberite promotivne proizvode koji se koriste cijele godine!

Nježna zaštita od isušivanja

Promotivni balzam za usne koristit će se cijele godine i suhim usnicama pružiti trenutno olakšanje. Dermatološki je testiran i siguran za korištenje. Dodajte svoj logotip ili poruku i kreirali ste poslovni poklon koji će sa svakim korištenjem povećati vidljivost vašeg brenda!

Pristupačna i učinkovita promocija

Koristan poklon koji će oduševiti svaku ženu je upravo ovakvo praktično i malo magnetsko ogledalo koje stane u svaku torbicu. Neodoljivih boja koje privlače poglede omogućit će vam promociju tijekom cijele godine!