BLOG

Najbolji poslovni pokloni s vašim logotipom

Najbolji poslovni pokloni

Najbolji poslovni pokloni s vašim logotipom su pokloni koji će se stalno koristiti i tako osigurati veliku vidljivost vašeg brenda. Provjerite ponudu i krenite planirati nove marketinške aktivnosti ili razmišljati o poklonima za kraj godine. Nikad nije prerano za poklone s vašim logotipom!

Moderna bočica za učinkovitu promociju

Ova promotivna bočica osvaja na prvi pogled jednostavnim i modernim dizajnom. Jednoslojna bočica od nehrđajućeg čelika, bez BPA, uvijek je bolji izbor. Poklanjajte poslovne poklone koji će se koristiti dugo i biti trajni podsjetnik na vašu tvrtku, brend i poslovanje.

Najbolji poslovni pokloni - eko kutija za hranu

Promovirajte zdrav način života među zaposlenicima i potaknite ih da razmišljaju ekološki. Poklonite im elegantnu i čvrstu kutiju za hranu napravljenu od PP materijala i bez BPA. Uključuje praktičnu elastičnu traku i praktičan 3u1 pribor za jelo. Na kutiju možemo otisnuti vaš logo ili promotivnu poruku.

Izaberite eko platnene vrećice i torbe za uspješnu promociju tijekom cijele!

Praktične daske za rezanje

Neka UKIYO linija daski za rezanje od bambusa bude vaš sljedeći izbor poklona za poslovne partnere, klijente ili promocije. Daske je moguće brendirati gravurom i dolaze pakirane u luksuzne kraft kutije. Najbolji poslovni pokloni dolaze s vašim logotipom ili porukom!