BLOG

Promotivni pokloni za početak školske godine

Promotivni pokloni za pocetak skolske godine

Promotivni pokloni za početak školske godine nadahnut će djecu, studente, roditelje i profesore na ovu veliku avanturu. Promotivni darovi za djecu trebaju biti razigrani, praktični i edukativni – da ih učenici vole, a roditelji cijene. S ovim idejama za poklone vaš će brend biti u središtu pozornosti cijelu školsku godinu!

 

Promotivni ruksak za svaki dan

Ruksaci su fantastični ambasadori vašeg brenda. Velika površina za print znači da će vaš logotip biti vidljiv, a specifičnost artikla znači da će se često koristiti. Isplati se uložiti u kvalitetan ruksak koji je napravljen da traje! Promotivni pokloni za početak školske godine uz tisak vašeg logotipa bit će odličan podsjetnik na vaš brend.

Promotivni pokloni za početak školske godine - eko boca koja čuva planet

Boca za vodu korisna je tijekom cijele godine. Izaberite bocu koja je izrađena od RPET-a koji ne sadrži BPA. Poklonit ćete nešto korisno i potaknuti na smanjenje korištenja jednokratne plastike. Uz vaš logotip bit će odličan podsjetnik na vaš brend.

Pametna zaštita u prometu

Reflektirajuća narukvica koja se lako postavlja oko zgloba ruke ili noge i pojačava vidljivost u mraku. Dostupna je u širokoj paleti boja s velikim prostorom za tisak vašeg logotipa. Za sigurnost u prometu postoje i drugi custom made reflektirajući proizvodi koji će odlično predstaviti vaš brend!

Originalna pernica s tiskom

Pernice su još jedan dio školske opreme koji je ključan u svakodnevnom životu. Otisnite logotip ili zanimljivu poruku i kreirajte pernicu koju će djeca rado koristiti dok uče nove stvari ili pišu domaću zadaću.

Neka učenje bude zabavno

Sve potrebno za geometriju nalazi se unutar ovog promotivnog školskog seta pakiranog u PP kutiju. Set se sastoji od 9 dijelova: šestar, gumica, šiljilo, olovka, tehnička olovka, 10 mina (0’5mm), ravnalo, trokut i kutomjer.

Izaberite promotivni školski pribor za novi početak