BLOG

Promotivni proizvodi za ured

Promotivni proizvodi za ured Promopoint

Promotivni proizvodi za ured osigurat će ugodan povratak na posao nakon godišnjih odmora. Poželite zaposlenicima i klijentima dobrodošlicu uz ove zanimljive i korisne poklone!

 

 

Set za uzgoj cvijeća

Kutija za uzgoj cvijeća s lavandom, potočnicom, suncokretom, bijelom tratinčicom i crvenim makom savršen je poklon koji opušta. Uz vaš logotip postat će odličan podsjetnik na uspješnu suradnju.

Promotivni proizvodi za ured i savršen početak dana

Omogućite uživanje u omiljenom napitku uz šalicu izrađenu od keramike koju možete ukrasiti zanimljivim dizajnom i svojim logotipom. Šalica ima vintage izgled i zakrivljenu ručku za jednostavno hvatanje. Može se prati u perilici posuđa, a pakirana je u poklon kutiji.

Smanjite upotrebu štetne plastike

Uživajte u zdravom obroku s ovom elegantnom kutijom za ručak od nehrđajućeg čelika s poklopcem od bambusa. Traka za zatvaranje odličan je dodatak jer će spriječiti prosipanje sadržaja. Nemojte ju koristiti u mikrovalnoj, ali obavezno dodajte svoj logotip ili posebnu poruku!

Koristan i praktičan dodatak radnom stolu

Odličan poslovni poklon koji prikazuje vrijeme, datum i temperaturu, a ima funkciju alarma i odbrojavanja vremena. Promotivni eko okvir za fotografije od bambusa s meteorološkom stanicom dolazi bez baterija, ali s vašim logotipom! Promotivni proizvodi za ured su odlična prilika za promociju.

Izaberite ekskluzivne poslovne poklone za uspješnu suradnju!