BLOG

Eko poslovni pokloni savršeni za vašu promociju!

Eko poslovni pokloni

Eko poslovni pokloni pomoći će vam potaknuti druge na brigu o okolišu i korištenje proizvoda koji su izrađeni od prirodnih obnovljivih materijala. Zahvaljujući dugotrajnom korištenju ovih praktičnih proizvoda osigurat ćete si veliku vidljivu logotipa i odličnu promociju svog brenda!

Spriječite upotrebu plastike!

Jedan od najučinkovitijih promo poklona je boca za vodu koja se koristi cijele godine, a posebno s dolaskom toplijih dana. Birajte staklenu bocu s poklopcem od bambusa koji će spriječiti izlijevanje tekućine!

Eko poslovni pokloni koji potiču odgovorno ponašanje

Šalica od borosilikatnog stakla i pluta zaustavit će upotrebu jednokratnih šalica i tako pomoći u očuvanju okoliša. Osim što ćete potaknuti svoje klijente da razmišljaju ekološki, ovim promo poklonom ćete i sami pružiti primjer kako se odgovorno ponašati.

U čemu nosite ručak?

Često ne razmišljamo kako stvari koje svakodnevno radimo utječu na našu budućnost. Zato poklonite ovu praktičnu i korisnu kutiju za hranu od bambusa koja će pomoći učiniti još jedan korak prema očuvanju planeta. Uz vaš logotip bit će odličan podsjetnik kako je važno izbjegavati plastiku koja može utjecati na naše zdravlje i okus naše hrane.

Za ekološko radno okruženje

Puno vremena provodimo na poslu i zato je posao odlično mjesto da uvedemo male, ali bitne korake koji nas podsjećaju koliko je važno razmišljati ekološki. Podloga za miša od pluta osigurat će vam dugotrajnu i uspješnu promociju. Svaki pogled na vaš logotip podsjetit će kako svojim promo poklonima potičete i druge na ekološki pristup darivanju i promociji.

Izaberite zanimljive poslovne poklone za aktivnosti na otvorenom!

Povezane objave