BLOG

Pokloni za poslovne partnere koji će se uvijek nositi

Pokloni za poslovne partnere

Pokloni za poslovne partnere uvijek trebaju biti korisni i praktični kako bi se što češće koristili. Želite li pokloniti nešto vrijedno i praktično što će olakšati svakodnevicu vašim klijentima i partnerima, nova linija ruksaka i torbi Thule odgovor je na sva vaša pitanja. Kvaliteta, dugotrajnost, originalnost i moderan izgled samo su neke od karakteristika ove linije koja zadovoljava sve potrebe u privatnom i poslovnom životu.

Moderni ruksak za svaki dan

Koristan i praktičan poslovni poklon, ovaj ruksak će svaki dan učiniti bolje organiziranim. U glavni pretinac s patentnim zatvaračem stane prijenosno računalo 15,6 “i 10” tablet. Na putovanju ga je lako pričvrstiti na torbu s kotačima. Mali i veliki predmeti lako će se i jednostavno rasporediti u pretince i u svakom trenutku je lako pronaći ono što trebate.

Izaberite zanimljive poslovne poklone!

Pokloni za poslovne partnere - torba za organizaciju pribora

Kako biste uvijek znali gdje vam što stoji, treba vam torba za pohranu i organizaciju pribora poput punjača, slušalica, powerbanka i ostale elektroničke opreme. Kroz otvor džepa moguće je puniti mobitel dok je punjač unutar torbe. Ovo je poslovni poklon koji će olakšati organizaciju i može se uvijek imati uz sebe. Pokloni za poslovne partnere uz vaš logotip su gadget bez kojeg se ne može!

Torba ili ruksak?

Srećom, uz ovu hibridnu torbu nema dvojbe jer se može koristiti kao torba za laptop ili ruksak. U glavni pretinac s patentnim zatvaračem stane prijenosno računalo veličine 15,6” i 10” tablet. Zahvaljujući kvaliteti i praktičnosti, ova torba će se nositi po svuda i u svakoj prilici. Brendirana vašim logotipom ili porukom, pružit će vam promociju na svakom koraku!