BLOG

Promo kišobrani – poslovni pokloni koji nikada ne izlaze iz mode

Promo kisobrani poslovni pokloni

Jedan od najisplativijih promotivnih artikala i trajni podsjetnik su promo kišobrani koji na sebi nose vaš logotip ili željenu poruku i tako vam omogućuju promociju na svakom koraku. Mogu se koristiti gotovo cijele godine, a vašim klijentima, partnerima i zaposlenicima govore koliko vam je stalo da se zaštite od kiše i vjetra.

Automatsko otvaranje za brzu zaštitu

Danas svi više vole primati praktične poklone i to je razlog zašto su promo kišobrani korisni pokloni gotovo cijele godine. Ovaj dvobojni kišobran s automatskim otvaranjem reagirat će u trenutku i zaštiti vas od olujnog nevremena. Možemo otisnuti vaš logotip ili promotivnu poruku na plašt kišobrana ili na trakicu za zatvaranje.

Promo kišobrani - zaštita s vašim potpisom

Kišobran je bezvremenski poklon koji nikada ne izlazi iz mode. Ima gotovo neograničenu mogućnost za branding. Možete izabrati ovaj kišobran klasičnog izgleda za potpuno custom made brendiranje ili samo apliciranje logotipa na jedan ili više panela.

Izaberite originalne poslovne poklone za zdravlje i sigurnost!

16 panela u duginim bojama

Ovaj kišobran će razvedriti i najtmurniji dani i privući pozornost gdje god ga otvorili! A ima li boljeg načina da skrenete pozornost na svoje poslovanje od kišobrana za kojim će se svi okrenuti? Vaš logotip ili promotivna poruka neće proći nezapaženo.

Personalizirani promo kišobrani

Custom made kišobran je korisno rješenje ako se želite istaknuti jer ga neće vidjeti samo primatelj poklona već svatko na koga on naiđe. Sublimacijski tisak na svim panelima dopušta vam potpunu personalizaciju. Custom made kišobran je i više nego isplativa metoda oglašavanja jer ga možete pretvoriti u moćan marketinški alat.

Povezane objave