BLOG

Promotivni kišobrani za sva godišnja doba

Promotivni kišobrani Promopoint

Promotivni kišobrani nisu samo zaštita od kiše, već i snažan alat za promociju vašeg brenda. Kroz pažljiv odabir materijala i dizajn, ovi kišobrani postaju ambasadori vašeg brenda i pružaju zaštitu od nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Promotivni kišobrani Impact Aware

Budite spremni na sve vremenske izazove uz naš sklopivi mini kišobran. Ovaj savršeni saveznik protiv kiše kompaktan je i s lakoćom stane u torbu ili ruksak. Nije samo pouzdana zaštita od neočekivanog pljuska, već i izuzetno učinkovit marketinški alat. Poklonite ga svojim zaposlenicima ili klijentima kako biste im izrazili zahvalnost i brigu o njima. Svaki put kad se ovaj sklopivi mini kišobran otvori, vaš brend će privući pozornost, a oblačan dan postat će prilika za uspješnu promociju.

VINGA Bosler kišobran

Obradujte svoje klijente i zaposlenike s ovim iznimno elegantnim sklopivim kišobranom! Osim što pruža vrhunsku zaštitu od kiše, ističe se svojom sofisticiranom unutarnjom podstavom i drškom od visokokvalitetnog kompozitnog drva. Unaprijedite svoje poslovne odnose i istovremeno promovirajte svoj brend putem ovog jedinstvenog promotivnog proizvoda! Promotivni kišobrani su odličan izbor ako svoj brend želite još dugo, dugo promovirati.

Out of the Box kišobran

Promovirajte svoj brend čak i tijekom kišnih dana s potpuno personaliziranim kišobranom koji nosi vaš logo! Promotivni kišobrani spadaju u kategoriju praktičnih poslovnih darova, a čak 80% korisnika redovito ih koristi. To znači da će vaš brend često biti uočen, ostavljajući trajni dojam u sjećanju korisnika.

Ako ste odlučili darovati promotivni kišobran, neka to bude isključivo VAŠ unikatni promotivni kišobran. VI birate veličinu, oblik drške, dizajn i materijal plašta, kao i opciju automatskog ili ručnog otvaranja i zatvaranja kišobrana.

Kontaktirajte nas kako biste personalizirali svoj kišobran, a mi ćemo vam pomoći da se istaknete!

Promotivni kišobrani Promopoint

Izaberite originalne poslovne poklone s kojima ćete biti u tredu!