BLOG

Originalni poslovni pokloni s kojima ćete biti u tredu!

Originalni poslovni pokloni Promopoint

Originalni poslovni pokloni donose vam puno veselih i šarenih boja! Pripremite se za nezaboravne avanture pod otvorenim nebom s odabranim artiklima koji će biti pun pogodak ovog proljeća!

Iqoniq uniseks majica

Iqoniq uniseks majica kratkih rukava je vrhunski odabir za one koji žele spojiti udobnost s ekološkom sviješću. Ova majica nije samo mekana i ugodna za nošenje, već također predstavlja korak prema očuvanju okoliša.

Njena proizvodnja od 100% recikliranog pamuka čini je ekološki prihvatljivom opcijom. Time smanjujemo utjecaj na okoliš i promičemo održivost. Sada možete izraziti svoj stil ne samo kroz modu, već i kroz odgovorno ponašanje prema planeti.

Osim toga, Iqoniq majica pruža veliku površinu za tisak, što znači da vaš logo ili dizajn mogu biti istaknuti i uvijek u centru pažnje. Ova majica pruža beskrajne mogućnosti za izražavanje kreativnosti. Originalni poslovni pokloni poput ovoga će vas istaknuti u masi.

Sada je vrijeme da se pripremite za izlete i kampiranje s ovom multifunkcionalnom majicom. Budite udobni, moderni i svjesni svoje ekološke odgovornosti – Iqoniq majica je pravi izbor za vas!

Originalni poslovni pokloni - Impact Aware kapa

Impact Aware kapa je više od obične modne dodatne opreme – ona je poziv na djelovanje prema održivijem sutrašnjem. Svaki šav na ovoj kapi nosi sa sobom priču o predanosti zaštiti okoliša, čineći je ne samo stilskim izborom, već i snažnim simbolom održivosti.

Osim što vas čini modernim, udobnim i štiti od sunca, ova kapa već ima značajan utjecaj na okoliš. Ova kapa spasila je 387 litara vode čime je postala sinonim za štednju resursa i brigu o planeti. No, to nije sve – Impact Aware kapa podržava organizaciju Water.org, doprinoseći globalnim naporima za pružanje čiste vode onima kojima je najpotrebnija.

Kada odaberete Impact Aware kapu, ne samo da unapređujete svoj osobni stil, već postajete i aktivni sudionik pokreta prema održivoj budućnosti. Ovo nije samo modni izbor, već i izjava o vašem opredjeljenju prema ekološki odgovornom životu.

Dodatno, 2% prihoda od prodaje ove kape ide u dobrotvorne svrhe, što znači da svaki vaš kupovni čin ima pozitivan društveni utjecaj. Ovo je prilika da vaš brend bude sinonim za održivost i društvenu odgovornost, pružajući vam priliku da se istaknete na tržištu dok podržavate važne ekološke i humanitarne inicijative.

Budite dijelom pokreta prema održivoj budućnosti s Impact Aware kapom i istovremeno promovirajte svoj brend na svježem zraku s ponosom i sviješću.

Impact Aware ruksak

Ovaj ruksak od recikliranog platna predstavlja spoj klasičnog dizajna i održive svijesti. Nije samo praktičan modni dodatak već i ekološki odgovorni izbor. S prostranim prednjim i stražnjim džepom, ruksak pruža dovoljno prostora za čuvanje svih vaših potrepština. Istovremeno ističe vašu posvećenost očuvanju okoliša.

Korištenjem recikliranog platna za proizvodnju ovog ruksaka, doprinosite smanjenju količine otpada i iskorištavanju već postojećih resursa. Time se smanjuje ekološki otisak. Ovaj održivi pristup ne samo da podržava prirodu, već također šalje snažnu poruku o vašoj posvećenosti društveno-odgovornom poslovanju.

Ruksak je dizajniran s prostranim prednjim i stražnjim džepom, prilagođavajući se potrebama modernog života i urbanog istraživanja. Bez obzira idete li u gradsku šetnju, na posao ili na kraći izlet, ovaj ruksak čuva sve vaše stvari organizirane i nadohvat ruke.

Odabirom ovog ruksaka kao promo proizvoda, pridonosite zaštiti okoliša i promovirate svoj brend. Ovaj ruksak je više od modnog izraza. Originalni poslovni pokloni poput ovog  pružaju vam priliku da se izdvojite na tržištu kao brend s odgovornim pristupom prema planeti.

Izaberite promotivne kišobrane uz koje će vaš logo postati zamijećen!