BLOG

Poslovni pokloni za Valentinovo

Poslovni pokloni za Valentinovo Promopoint

Poslovni pokloni za Valentinovo pomoći će vam izraziti zahvalnost, ojačati poslovne veze i stvoriti nezaboravne trenutke.

Promotivni mint bomboni

Poklonite mali znak pažnje u obliku simpatičnih mint bombona! Ovaj promo poklon dolazi u plastičnoj kutijici u obliku srca, a s prednje strane otisnut ćemo vaš logo ili prigodnu poruku. Ovako vaš poklon dobiva dodatnu vrijednost, istovremeno promovirajući vaš brend na svakom koraku. Poslovni pokloni za Valentinovo mogu biti korisni zanimljivi i kreativni. Baš poput ovoga!

Poslovni pokloni za Valentinovo protiv stresa

Istraživanja pokazuju da antistres figurice poboljšavaju raspoloženje, cirkulaciju i pomažu ublažiti svakodnevni stres. Poklonite ovu promo figuricu svojim zaposlenicima za Valentinovo i pokažite im da vam je stalo do njih dok promovirate svoj brend!

Držač za torbu Amor

Kroz pažljivo odabran poklon, možete izgraditi osjećaj zajedništva i lojalnosti među suradnicima i klijentima. Jedan od takvih poklona je i reklamni metalni držač za torbu sa zatvaranjem na magnet. Proizvod namijenjen nježnijem spolu dolazi u simpatičnoj crnoj kutijici na koji ćemo otisnuti vaš logo. Poslovni pokloni za Valentinovo neka budu praktični i često korišteni!

Privjesak za ključeve I LOVE

Poklonite simpatičan privjesak za ključeve idealan za Valentinovo koji će godinama promovirati upravo vaš brend. Privjesak ćemo brendirati vašim logom ili porukom kako biste vi povećali svijest o svom brendu! Dodatan plus – poklonit ćete veoma praktičan poklon!

Izaberite pametne poslovne poklone za ljubitelje tehnologije!