BLOG

Brendirani pokloni s vašim potpisom

Brendirani pokloni Promopoint

Brendirani pokloni s vašim potpisom predstavljaju izuzetan način da istaknete svoj brend i ostavite trajan dojam kod primatelja. Ovaj poseban dodir osobnosti i identiteta tvrtke može značajno pojačati vrijednost poklona, čineći ih ne samo korisnim, već i vašim snažnim ambasadorima.

Brendirani pokloni - planinarski ruksak

Otvorite vrata avanturama uz Impact AWARE planinarski ruksak – novi pratitelj za nezaboravne trenutke pod otvorenim nebom! Sa svojim velikim središnjim pretincem i hrpom džepova, ovaj ruksak je prava riznica za sve potrepštine. A to nije sve – tu je i posebno mjesto za bocu, jer tko želi istraživati prirodu bez osvježenja? Ovaj moderni ruksak izvrstan je za promociju vašeg brenda! Impact AWARE ruksak je vaš vodič kroz uživanje u prirodi s osmijehom na licu i stilom u srcu. Ready, set, explore!

Deka za piknik

Uživajte u čaroliji piknika s našom sklopivom prošivenom dekom izrađenom od 100 % recikliranog PET materijala! I to nije sve – na prostranom džepu sprijeda otisnut ćemo vaš logo koji će privlačiti poglede! Sada svaki piknik može biti nezaboravan doživljaj koji će se prepričavati prijateljima i obitelji. Osvježavajuće piće, ukusna hrana i dobro društvo – sve na piknik deci s vašim logotipom. Brendirani pokloni mogu biti zabavni i drugačiji. Zaboravite na dosadne piknike, jer sada je svaki trenutak na travi prava avantura!

Piknik košara

Dobro došli u svijet piknika s našom pletenom košarom za 4 osobe! Opremljena je vrhunskim priborom od nehrđajućeg čelika, elegantnim keramičkim tanjurima, čašama, praktičnim otvaračem za boce i salvetama. Zamislite savršeni dan na otvorenom, okruženi ukusnom hranom i pićem uz piknik košaru s vašim logotipom. Ova košara je putovanje prema piknik avanturi s dozom stila. Uz brendirani pokloni poput ove košare, vaš brend postaje središnja točka svake piknik priče.

Izaberite novitete u svijetu poslovnih poklona!