BLOG

Promotivni kišobrani – zašto su odlična investicija?

promotivni-kisobrani-promopoint

Promotivni kišobrani olakšat će život svima koji ih dobiju na poklon, a vama će omogućiti reklamu koja će trajati godinama.

Promotivni kišobrani praktični su poslovni pokloni koji imaju dug životni vijek i izrazito su isplativ način oglašavanja. Zamislite samo koliko će kilometara prijeći vaša reklama i na kojim će sve mjestima biti, a onima koji od vas dobiju kišobran na poklon ostat ćete u lijepom sjećanju.

Na našem webshopu pronaći sve moguće tipove i veličine kišobrana – od onih sklopivih, do onih koji imaju automatsko otvaranje pa do velikih kišobrana koji će odoljeti i najvećim pljuskovima.

Promotivni kišobran koji odiše elegancijom

Ovaj model osvaja elegancijom, dvobojan, s plaštom od sirove svile, promjera 27“ i visokokvalitetnim sustavom za zaštitu od olujnog vremena. Kišobran ima ravnu ručku s gumbom za automatsko otvaranje i detaljem u boji.

Možemo otisnuti vaš logotip ili promotivnu poruku na plašt kišobrana ili na trakicu za zatvaranje.

Promotivni kišobran koji stane u svaku torbu

Ovaj sklopivi kišobran s automatskim otvaranjem, ima plašt od sirove svile, crni metalni okvir i šipke od stakloplastike/fiberglasa. Elegantna ručka kišobrana i vezica su u boji plašta kišobrana. Ovaj mali, ali snažni kišobran dolazi u pripadajućem etuiju.

Vaš logotip ili promotivnu poruku možemo otisnuti na plašt kišobrana, vezicu ili etui.

Michael vedri tmurne dane

Promotivni kišobran Michael promjera je 1040 mm i dolazi u 4 boje – crnoj, crvenoj, plavoj i zelenoj. Boja gumirane ručke odgovara boji plašta. Vesele boje izmamiti će osmjeh u tmurnim kišnim danima. Odličan omjer kvalitete i cijene za još jednu odličnu promociju vašeg branda ili tvrtke. Vaš logotip možemo otisnuti na plašt ili vezicu za zatvaranje.

Neobičan obrnuti kišobran

Promotivni kišobran Dundee savršen je poslovni poklon jer zbog svoje praktičnosti i neobičnog izgleda uvijek privlači pozornost. Ima obrnuti mehanizam zatvaranja koji pruža dodatnu zaštitu od kiše prilikom otvaranja i zatvaranja. Ovakvi modeli su izrazito praktični jer se sklapaju u suprotnom smjeru od običnih kišobrana pa kapljice ne mogu iscuriti van i smočiti sve oko sebe. Sklopljen može samostalno stajati na podu kada ga ne koristite.

Zašto su eko promotivni proizvodi najbolji izbor za vas?