BLOG

Promotivni ruksaci – praktični i lijepi poslovni pokloni koji traju godinama

ruksaci-s-tiskom-promopoint

Ruksaci su neizostavan modni dodatak. Uz to, idealan su poslovni poklon – velika je površina na kojoj se može otisnuti logotip ili poruka, a što je veći broj ljudi koji nosi ruksake s vašom porukom to je veća vidljivost vašeg brenda.

Ruksaci se mogu odabrati za baš svaku prigodu, možete ih birati po cjenovnom rangu, namjeni i boji. Nudimo vam razne oblike ruksaka ovisno o namjeni: za laptop, sportske ruksake, ruksake za školu ili fakultet, a u našoj ponudi možete pronaći i platnene ruksake s vezicama koji mogu poslužiti i kao vrećica ako poklanjate više poklona s vašim logotipom.

Sjajan proizvod kojem vaš logotip može dati dodatan sjaj

Izrađen od poliestera, s fluorescentnom vezicom u kontrastnim bojama Glow Monte Lema ruksak pruža velik prostor za tisak vašeg logotipa ili poruke. Odličan je proizvod za povećanje vidljivosti vašeg brenda jer će se ovaj višenamjenski ruksak koristiti svakodnevno za razne namjene. Izrađen je od poliestera s vezicama u kontrastnim bojama koje svijetle u mraku. Na obje strane ruksaka nalaze se praktični mrežasti pretinci, a možete odabrati između dvije boje vezica, plave i zelene.

Soft ruksaci, ali snažno štite od krađe

Za fakultet, školu, posao ili putovanje, Bobby Soft ruksak je spreman! Jedino što mu nedostaje je vaš logotip. Poklonite vašim partnerima, kupcima ili zaposlenicima kvalitetan  ruksak predivnog dizajna koji ih štiti od krađe. Poklanjanjem Bobby Soft ruksaka pokazujete i da vam je stalo do okoliša jer se Bobby proizvodi od recikliranih materijala uz štednju vode. Ima više pretinaca u koje može stati laptop do 15,6 “, a opremljen je i integriranim USB priključkom za punjenje. Osim što štiti od krađe, njegov vodonepropusan materijal štiti i od kiše.

Monte Lema je Best seller s razlogom!

Monte Lema ruksak praktičan je poslovni poklon i jedan od naših best sellera jer pruža odličan omjer cijene i kvalitete.

Izrađen je od poliestera, s bočnim mrežastim džepovima. Dolazi u različitim bojama (bijela, crna, crvena, narančasta, plava i žuta) tako da možete odabrati onu koja će najviše istaknuti vaš logotip ili promotivnu poruku.

Ruksaci kojima dajete partnerima do znanja da su s vama sigurni

Bobby Urban ruksak odgovara svim izazovima urbanog života i idealan je poslovni ruksak kojim ćete impresionirati partnere ili zaposlenike. Izvana ima dovoljno prostora za tisak logotipa, a iznutra u njegove odjeljke i pretince stanu laptop, tablet, sportska oprema te boca. Sve će stvari u ovom ruksaku s vašim logotipom biti sigurne jer je Bobby Urban izrađen od visokokvalitetne „cut-proof“ tkanine koja se ne može razrezati, a glavni pretinac može se u potpunosti zaključati čeličnim kombinacijskim bravama. Poklonite im Bobby Urban s vašim logotipom i dajte im do znanja da su s vama sigurni!

Zašto su eko promotivni proizvodi najbolji izbor za vas?