BLOG

Termosice – idealan poslovni poklon za hladne dane

termosice promopoint

Termosice s otisnutim logotipom ili porukom daju vam godine promocije, a njima ćete ugrijati srca klijenata i partnera.

Stižu nam hladni dani u kojima ćemo uživati u toplim napitcima. Kvalitetna termosica koristit će se godinama. Ne samo zimi, već cijele godine jer će ljeti održavati napitke hladnima, a zimi toplima.

Termosice za one koji žele više

Promotivna vakuumska boca od nehrđajućeg čelika čuva temperaturu napitaka svojom dvostrukom stijenkom. Velike je zapremnine i u nju stane čak 1,5 l napitka, tako da sigurno nitko neće ostati žedan. Boca čuva pića vrućim 5 sati ili hladnim 15 sati i nudi vam veliku površinu za tisak logotipa ili promotivne poruke.

Zaključajte svoje tople napitke

Praktična i kvalitetna dvoslojna termo boca napravljena je od nehrđajućeg čelika. Poklopac joj je posebno dizajniran tako da je nadodan sustav za zaključavanje kako bi se spriječilo izlijevanje tekućine i otvara se jednostavnim pritiskom na gumb. Po dimenzijama odgovara svim držačima boca ili šalica u automobilima. Logotip možemo ugravirati ili otisnuti na bocu, na gotovo cijelu površinu, a za kutiju možemo izraditi personaliziranu navlaku

Termosice u kojima napitci ostaju topli bez štetne plastike

U ovoj vakuumskoj boci od nehrđajućeg čelika s metalnim poklopcem napitci će dugo ostati topli. Boca ima nepropusni poklopac i omogućuje korištenje s bilo koje strane, a široki otvor omogućuje jednostavno čišćenje. Kapaciteta je 425 ml, bez BPA.

Ponesite čaj svugdje sa sobom

Reklamna boca napravljena od nehrđajućeg čelika držat će vaše napitke hladnima do 15 sati, a toplima do 5 sati. Kapaciteta je 500 ml, a logotip ili promotivnu poruku možemo otisnuti na bocu, na gotovo cijelu površinu.

Zašto su kišobrani idealni poslovni pokloni?