BLOG

Eko promotivni proizvodi – zašto su najbolji odabir za vas?

eko poslovni pokloni promopoint

Eko promotivni proizvodi sve su traženiji zbog krize s onečišćenjem okoliša i sve glasnijih znanstvenika koji pozivaju na akciju. Sve više tvrtki obraća pažnju i brine da sve njihove poslovne prakse budu održive. Osviješteni zaposlenici i klijenti žele surađivati s poduzećima koja njeguju iste vrijednosti kao i oni sami i poklanjaju eko promotivne proizvode.

Poklanjanje održivih eko poslovnih poklona korak je naprijed prema zelenijoj budućnosti

Zašto poklanjati eko promotivne proizvode?

Zemlja nije neiscrpan izvor resursa, a stanje je u posljednje vrijeme alarmantno. Posljedično, na svima nama je odgovornost da se potrudimo iznjedriti rješenja koja će umanjiti negativan utjecaj na okoliš. Pozitivne promjene za budućnost svih nas možete uvesti i na poslu, ne samo u privatnom životu. Jedan od načina je poklanjanje eko promotivnih poklona.

Pozitivno i za ugled, ne samo okoliš

Održivost nije tek prolazni trend, već vrijednost koja zaslužuje mjesto u svakom poslovnom planu. Poklanjanjem eko promotivnih proizvoda i eko poslovnih poklona svojim suradnicima i zaposlenicima pokazujete da kao poduzeće vodite brigu o društvenim pitanjima. Ovakve se prakse uvijek pozitivno odraze na ugled poduzeća. Također, svojim primjerom možete inspirirati vaše klijente, kupce, zaposlenike, ali i konkurenciju da čine isto.

Poklonite vašim poslovnim partnerima poklone s vašim logotipom i pokažite da ste podjednako ekološki osviješteni i pratite aktualne trendove.

Eko notes s kemijskom olovkom

Za praćenje misli, bilješki, planova i obveza većina ljudi i dalje koristi notese. Poklonite im eko notes od pluta spiralnog uveza s kemijskom olovkom. Notes dolazi s detaljima u četiri različite boje koje odgovaraju detaljima na kemijskoj olovci. Vaš logo možemo otisnuti i na notes i na kemijsku olovku.

Eko promotivni proizvodi - neka bilješke cvjetaju!

U koricama ovog seta od 25 samoljepljivih papirića i označivača stranica nalazi se sjeme poljskog cvijeća. Ispisane bilješke i podsjetnike možete zalijepiti na vidljivo mjesto, a nakon što iskoristite sve papiriće, jednostavno se omot zasadi u zemlju. Praktičan i pamtljiv poklon na koji možemo otisnuti vaš logo ili promotivnu poruku.

U kupovinu ekološki i sa stilom

Pamučna torba za kupovinu s dugim ručkama zasigurno je jedan od najčešćih promotivnih poklona. Koristi se tijekom raznih promocija obzirom da nudi veliku površinu za tisak i odličnu vidljivost logotipa. India je modernija verzija klasične pamučne torbe s detaljem od jute. Recite ne plastičnim jednokratnim vrećicama – uvijek i svuda.

Odaberite eko platnene vrećice i torbe za uspješnu promociju!