BLOG

Eko poslovni pokloni za kraj godine

Eko poslovni pokloni za kraj godine

Eko poslovni pokloni za kraj godine odlična su prilika da svojim partnerima i suradnicima zahvalite na uspješnoj suradnji. Birajte poklone koji su praktični, uvijek u upotrebi i trendi, ali i brinu o prirodi.

Za najbolje ritmove u eko ruhu

Da biste nastavili poslovnu suradnju u dobrom ritmu, poklonite svojim partnerima zvučnik od bambusa AUDIO. Na njega ćemo ugravirati ili otisnuti vaš logotip kao trajni podsjetnik vašim partnerima dok slušaju omiljenu glazbu.

Eko poslovni pokloni za posebne trenutke

Poklonite partnerima odličan promotivni poklon za svaki radni stol – promotivni eko okvir za fotografije od bambusa s meteorološkom stanicom ZENFRAME. Ovaj elegantni okvir za slike prikazuje vrijeme, datum i temperaturu te ima funkciju alarma i odbrojavanja vremena. Da bi vaši partneri imali trajnu uspomenu na vas, vaš logotip ili promotivnu poruku na njega možemo otisnuti ili ugravirati.

Bežično punjenje sa stilom

Eko bežični punjač ujedno je USB hub i stalak za pametne telefone i odličan je poslovni poklon za partnere i suradnike. Elegantne je vanjštine s gornjim dijelom izrađenim od bambusa na kojem ćemo ugravirati vaš logotip, a kompatibilan je s Android i iPhone uređajima tako da ga možete pokloniti bez sumnje u to hoće li vašim partnerima odgovarati.

Eko potpis

Ovaj reklamni set olovaka od bambusa u papirnatoj kutiji odličan je, povoljan i praktičan poslovni poklon. Sastoji se od kemijske olovke s plavom tintom i vrhom pogodnim za ekrane na dodir te tehničke olovke. Na obje olovke potpis vašeg brenda možemo otisnuti ili ugravirati, a možemo ga otisnuti i na samu kutiju.

Izaberite promotivni pribor za vino s tiskom vašeg logotipa!