BLOG

Promotivne putne šalice s vašim logotipom

Promotivne putne šalice promopoint

Promotivne putne šalice odličan su izbor za promociju brenda zbog svoje praktičnosti i velike površine za tisak. Poklonite poslovne poklone koji će vas promovirati cijele godine!

Šalica od recikliranog čelika

Cuppa šalica savršena je za sve tople i hladne napitke, a elegantan dizajn i boje sigurno će privući pažnju. Dodajte još samo svoj logo i povećajte vidljivost brenda!

Promotivne putne šalice od nehrđajućeg čelika

Avira Alyza čaša ima neklizajući silikonski jastučić na dnu što je čini odličnim izborom za ured. Elegantan dizajn istaknut će vaš logo, a napitke će održati toplim do 6 sati te hladnima do 8 sati.

Termo putna šalica

Otis VINGA termo šalica odličan je izbor za putovanja ili ured, a izrađena je od čelika 18/8 što znači da ne ostavlja ni miris ni okus. Napitke održava toplim i hladnim do 6 sati, periva je u perilici posuđa, a otmjen dizajn dodatno će istaknuti logo vaše tvrtke.

Putna vakuumska šalica

Ova šalica pun je pogodak za promociju brenda! Izrađena je od nehrđajućeg čelika, održava vaše piće toplim do 5 sati ili hladnim do 15 sati, periva je u perilici posuđa i ima poklopac protiv curenja. Sve što joj nedostaje je vaš logo jer će promotivne putne šalice biti odlična reklama za vas!

Izaberite proizvode za promociju koji se najviše traže!