BLOG

Promotivni kišobrani uz koje će vaš logo postati zamijećen!

Promotivni kisobrani promopoint

Promotivni kišobrani pomoći će vam da pravu poruku pošaljete u pravo vrijeme. Zato naručite već danas promotivne kišobrane kako biste u kišnom razdoblju bili spremni za promociju svog brenda!

Izdržljiv Hurricane kišobran

AWARE kišobran za promociju istaknut će se u masi i pažnju usmjeriti na vaš logo! Dizajniran je da podnese teške vremenske uvjete zahvaljujući dvoslojnoj ploči i vodootpornoj tkanini, a bit će idealan proizvod za sve koji trebaju zaštititi svoje uređaje od kiše.

Promotivni kišobrani od recikliranih materijala

VINGA kišobran s dvoslojnom 190T recikliranom PET tkaninom savršen je izbor ako želite elegantan proizvod koji ostavlja utisak kako bi vaš logo bio u centru pažnje. Veoma je izdrživ, a ručka od kompozitnog drva savršeno se uklapa uz vezicu od imitacije kože.

Sklopivi kišobran Impact

Promotivan kišobran s automatskim otvaranjem – zatvaranjem i ručkom od bambusa odličan je odabir za promociju brenda i isticanje loga. Prednost ovog kišobrana je što je sklopiv i lako prenosiv, a nedostaje mu još samo vaš logo. Savršeni promotivni kišobrani kojima jedino nedostaje vaš logotip!

Automatski promotivni kišobrani

Sustav otporan na jak vjetar je ono što ovaj promotivan kišobran čini jedinstvenim! Izrađen je od recikliranog poliestera i iznimno je velik što znači da ima i veliku površinu upravo za vaš logo!

Kišobran Impact AWARE

Elegantan kišobran otporan na vjetar i izrađen od recikliranih materijala bit će idealan proizvod za promociju vašeg brenda tijekom cijele godine. Promotivni kišobrani uz vaš logo su savršen alat za veću prepoznatljivost vašeg brenda!

Izaberite promotivne putne šalice s vašim logotipom!