BLOG

Proizvodi za promociju koji se najviše traže

Proizvodi za promociju Promopoint poslovni pokloni

Proizvodi za promociju najvažnije su sastavnice kvalitetne promocije. Pogledajte najboljih 5 proizvoda s kojima ćete na najbolji način promovirati svoj brend!

Sklopivi ruksak

Izrađen od 100% recikliranog poliestera, Dillon ruksak veoma je lagan i idealan proizvod za promociju brenda. Jednostavno se može zarolati i spremiti u torbicu kako bi zauzimao što manje prostora što ga čini veoma praktičnim poklonom. Proizvodi za promociju trebaju biti korisni i praktični baš poput ovog ruksaka!

Proizvodi za promociju savršeni za hladnije dane

S dolaskom hladnijeg vremena, termo boca posebno će se cijeniti. Stane u klasične držače za čašu u automobilu, a ovakav tip proizvoda često se koristi na poslu i u slobodno vrijeme što znači da će vaš logo često biti viđen.

Luksuzna bilježnica

Izrađena je od kraft recikliranog papira i potpuno je drugačija od drugih! Poklonite Salton bilježnicu svojim zaposlenicima, partnerima ili je dijelite u svrhu promocije brenda i budite sigurni da će vaš logo biti primijećen!

Kišobran s drškom od bambusa

Čvrst i elegantan kišobran proizvod je koji će svakome trebati tijekom rujna, a na njemu može biti i vaš logo. Povećajte vidljivost brenda uz pomoć proizvoda koji će često biti u upotrebi!

Deka za piknik

Impact AWARE deka izvrsno štiti od hladnoće i vlažnog tla i bit će idealan partner za kampiranje ili piknik. Lako se prenosi, izrađena je od recikliranog materijala, a na njoj može i biti vaš logo!

Izaberite najbolje boce i termosice za vašu promociju!