BLOG

Najbolji pokloni za poslovne partnere

Najbolji pokloni za poslovne partnere Promopoint

Najbolji pokloni za poslovne partnere ove jeseni su stigli! Pogledajte ih niže i izaberite onaj koji najbolje govori “Ovo je moj brend!”, a mi ćemo vam pomoći s personalizacijom!

VINGA Bosler kapa

Jednostavan nenametljiv dizajn upravo je glavna odlika ove šilterice koja je izrađena od recikliranog platna s posebnim detaljem od PU materijala sa stražnje strane. Logo možemo otisnuti ili ga izraditi tehnikom veza.

Najbolji pokloni za poslovne partnere - STYLO bilježnica

Elegantna bilježnica s koricama od prirodne šećerne trske. Poklanjajte proizvode izrađene od održivih materijala, pokažite da ste ekološki osviješteni i budite primjer drugima.

Mini termosica

Avira termosica bit će idealan partner za odlazak na posao ili za slobodno vrijeme, a njezina najveća prednost je što kombinira funkcionalnost i simpatičan dizajn. Budite sigurni da će privući pažnju, a samim time će i vaš logo biti zamijećen!

Mekana deka

Top proizvod ove jeseni! Elegantna i mekana VINGA deka izrađena je od 69% recikliranog poliestera. Dolazi u prigodnoj poklon kutiji. Logo možemo aplicirati metodom veza direktno na dekicu. Najbolji pokloni za poslovne partnere za jesenje dane.

Izaberite proizvode za promociju koji se najviše traže!