BLOG

Prigodni poslovni pokloni s vašim logotipom

Prigodni poslovni pokloni Promopoint

Prigodni poslovni pokloni su jedan su od najučinkovitijih oblika marketinga. Izborom pravih promotivnih proizvoda osigurat ćete svom brendu dugotrajnu i uspješnu promociju koja će vam se višestruko vratiti!

Promocija koja se isplati

Odabir najbolje marketinške strategije može uvelike utjecati na povećanje vidljivosti vašeg brenda. Sunčane naočale će vašu poruku prenijeti široj publici i učiniti vaš logotip vidljivim cijele godine jer nisu artikl koji je isključivo ograničen na jedno godišnje doba.

Prigodni poslovni pokloni koji brinu o okolišu

Pokrivač za piknik izrađen od eko materijala poklon je koji će potaknuti boravak na otvorenom. S obzirom na to da će privlačiti pogleda, iskoristite veliki džep na prednjoj strani za tisak logotipa ili poruke. Svaka deka za piknik štedi 21,3 litre vode! Prigodni poslovni pokloni za vaše poslovne partnere koji uživaju u prirodi.

Osigurajte trenutak za predah

Sklopiva stolica lako se prenosi i može se koristiti na kampiranju, pikniku i na plaži. Udobna je, praktična i s velikom površinom za brendiranje. Može se koristiti cijele godine i sigurno će svom vlasniku osigurati dragocjene trenutke odmora i opuštanja.

Ponesite sve što trebate

Ruksak s rashladnim pretincem omogućit će uživanje na pikniku, kampiranju ili na plaži. U njemu se nalazi pribor za jelo za 4 osobe, čaše, tanjuri i vadičep. Vaši bi klijenti i partneri sigurno cijenili ovako koristan i praktičan poklon koji će ih potaknuti na pustolovine.

Dizajnirajte svoju rashladnu torbu!

Savršen promotivni poklon za toplije dane su rashladne torbe ili termo torbe koje dolaze u nekoliko dimenzija i nude veliku površinu za brendiranje. Najčešće se koriste na putovanjima i na otvorenom pa će vidljivost vašeg logotipa bit će zajamčena.

rashladne torbe

Izaberite korisne poslovne poklone za svaki budžet!

Povezane objave