BLOG

Najbolje boce i termosice za vašu promociju!

Najbolje boce i termosice

Najbolje boce i termosice su odličan proizvod za promociju vaše tvrtke tijekom ljeta, a možete ih dijeliti na eventima ili pokloniti zaposlenicima i klijentima. Izaberite samo najbolje proizvode!

Promotivna boca Utah

Zbog jednostavnog dizajna Utah boce vaš logo ostat će primijećen, a boca za vodu bit će u upotrebi tijekom cijele godine. Ovo je savršen proizvod ako želite veliku vidljivost vašeg brenda.

Najbolje boce i termosice za one koji vole aktivan život

Reklamna boca s karabinerom bit će idealna kao promotivni proizvod, a posebno će je cijeniti korisnici koji vole aktivan život. Na velikoj površini za tisak isticat će se vaš logo, a karabiner je idealan praktičan dodatak.

Boca za vodu Aspen

Reklamna boca za vodu savršeno će promovirati vaš brend bez obzira na sezonu, ali posebno će se isticati na ljetnim eventima. Poklonite korisnicima poklon koji će redovno koristiti, a oni će zauzvrat promovirati vašu tvrtku.

Termo boca Island

Ako tražite praktičan poklon za zaposlenike ili klijente, ne tražite dalje! Termo boca Island čuvat će ovog ljeta pića hladnim, a tijekom zime toplim. Elegantan dizajn i silikonska ručka samo su dodatan plus! Najbolje boce i termosice imaju vaš logotip ili posebnu poruku na vidljivom mjestu.

Out of the box vrećice i torbe

Platnena vrećica postala je proizvod koji se svakodnevno koristi i pruža tvrtkama idealan prostor za brending. Učinite nešto drugačije i u potpunosti personalizirajte svoju promotivnu torbu kako biste se istakli nad konkurencijom.

Out of the box vrećice i torbe

Izaberite posebne ljetne poslovne poklone za veću vidljivost vašeg brenda!