BLOG

Najpopularniji promotivni ruksaci za promociju vašeg brenda

Najpopularniji promotivni ruksaci promopoint

Najpopularniji promotivni ruksaci s vašim logotipom idealan su način promocije vašeg brenda! Platnen, vodootporan, ruksak protiv krađe ili za bicikl – pogledajte najpopularniji proizvod iz svake kategorije, naručite favorita i uspješno promovirajte svoj brend ove jeseni!

Platneni ruksak

Praktičan i elegantan VINGA ruksak napravljen je od 60% recikliranog materijala i bit će idealan poklon za vaše partnere ili zaposlenike. Osim što je izrađen od kvalitetnog materijala, veoma je izdrživ pa možete sigurno u njega stavili laptop za posao.

Najpopularniji promotivni ruksaci za one koji razmišljaju ekološki

Za sve eko osviještene koji biciklom dolaze na posao, idealan odabir je elegantan Baltimore ruksak izrađen od veganske/nubuk PU kože. Ovaj proizvod možete nositi kao torbu, ruksak ili ga pričvrstiti za okvir bicikla zbog čega će biti omiljen poklon mnogima! Najpopularniji promotivni ruksaci idealni su za podizanje svijesti o  zaštiti okoliša!

Ruksak protiv krađe

Izdržljiv, vodootporan i udoban – riječi koje najbolje opisuju ovaj proizvod, a najbolje od svega je što će u isto vrijeme vaše stvari biti zaštićene od krađe! Uz integrirani USB priključak ima i mnoge džepove što ga čini idealnim proizvodom za odlazak na posao.

Vodootporni ruksak

Baltimore ruksak izrađen je od vodootporne nubuk veganske kože i ima skriveni pretinac za vaše vrijedne stvari. Osim elegantnog i modernog izgleda, veoma je izdržljiv što ga čini idealnim dodatkom za odlazak na posao ili u školu.

Izaberite poslovne poklone koji će oduševiti vaše poslovne partnere!