BLOG

Korisni poslovni pokloni za svaki budžet!

Korisni poslovni pokloni promopoint

Korisni poslovni pokloni za svaki budžet izmamit će osmijeh vašim suradnicima i poslovnim partnerima! Učinite nešto lijepo za njih i zahvalite im na uspješnoj suradnji.

Sat za radni stol

Bežični sat i alarm odličan su poklon vašim klijentima, partnerima ili zaposlenicima. Koristit će se cijele godine i tako osigurati da u njihovim mislima budete svaki dan. Jedan od razloga zašto je sat značajan poklon je taj što je jednostavno neophodan u svakodnevnom životu.

Korisni poslovni pokloni za svaki dan

Razveselite poslovne partnere ili klijente ovim darom modernog dizajna. Ovaj praktičan poklon bit će im od koristi svakodnevno. Etui za laptop je elegantan način za zaštititu prijenosnog računala, a istovremeno služi i kao modni accessoire!

Mini automatski kišobran

Poklonite vrlo praktičan poslovni poklon koji se može koristiti cijele godine i spasiti vaše klijente i zaposlenike od svake iznenadne kiše! Uz to što je poklon koji će se uistinu koristiti, kišobran je odličan način za promociju vašeg brenda. Korisni poslovni pokloni uz veliku vidljivost vašeg logotipa ili poruke!

Potpuno personalizirani kišobran

Želite li pokloniti jedinstven poklon? Zašto ne biste poklonili custom made kišobran! Izaberite veličinu, oblik drške, dizajn i materijal plašta, hoće li se kišobran automatski ili ručno otvarati i zatvarati… Neka to bude samo VAŠ promotivni kišobran kakav nema nitko drugi!

personalizirani kisobran

Provjerite zašto je kišobran jedan od najboljih promo poklona!