BLOG

Praktični poslovni pokloni – nova linija Explorer ruksaka i torbi!

promotivni-explorer-planinarski-ruksak-26l-promotivni-poslovni-pokloni-promopoint-explorer-ruksaci

Korisni i praktični poslovni pokloni, ruksaci i torbe, predviđeni su za dugotrajno nošenje i zaštitu vaših gadgeta. Uživajte u prirodi uz ruksake i torbe iz nove Explorer linije!

Mali ruksak za velike avanture

Ovaj mali ruksak će vam omogućiti nošenje svih neophodnih stvari. Izrađen od izdržljivog poliestera i praktičan je za izlete, vožnju biciklom i sve vrste avantura na otvorenom. Ima prednji džep sa zatvaračem i rupu za jednostavno usmjeravanje hidratacijske cijevi. Lagan je i ugodan za dugo nošenje, a zapremnina je 7 l. Praktičan poslovni poklon spreman za nove pothvate!

Praktični poslovni pokloni - ruksak predviđen i za kišu

Planinarski ruksak srednje veličine izrađen je od platnene tkanine i ima unutarnje i vanjske džepove koji čuvaju vaše stvari. Ovaj poslovni poklon ima prostran glavni pretinac za nošenje 15,4 inčnog laptopa. Zaštitna navlaka čuva ruksak i vaše stvari od kiše. Ugodan je za nošenje i ima zapremninu od 26 l.

Ono najnužnije imajte uz sebe

Torbica oko struka savršen je pratitelj na kratkim putovanjima i kada uz sebe želite imati vodu i najnužnije stvari. U prednji mrežasti džep stavite bocu, a u glavnom pretincu imate dovoljno mjesta za ostale stvari. Brzo i jednostavno dodat ćemo vaš logotip i tako kreirati koristan i praktičan poslovni poklon.

Zaštitite laptop kada ste u pokretu

Zaštitite prijenosno računalo u laganom, ali čvrstom etuiju s patentnim zatvaračem na vrhu. Veličina odgovara laptopu od 15,4″. Izaberite ovaj praktični promotivni poklon na koji možemo dodati vaš logotip.

Ruksak za putovanja

Ponesite osnovne stvari za ugodno putovanje u ovom velikom planinarskom ruksaku. Izrađen je od izdržljive poliesterske tkanine i sportskog je dizajna. Ima veliki pretinac u koji možete spremiti prijenosno računalo ili rezervoar za hidrataciju, petlje za trekking štapove, gornji džep za skrivanje i integriranu zaštitu od kiše. Zapremnina ruksaka je 40 l, a uz vaš logotip postaje praktičan i koristan poslovni poklon!

Istražite pametne poslovne poklone koji brinu o organizmu i okolišu!