BLOG

Pametni poslovni pokloni koji brinu o organizmu i okolišu!

boce za vodu promopoint poslovni pokloni

Dani postaju topliji, a hidracija sve važnija. Kako biste svojim poslovnim partnerima pokazali koliko vam je stalo do njihovog zdravlja, pravi izbor su pametni poslovni pokloni – boce za vodu koje zbog svog prekrasnog dizajna postaju neizbježan ljetni modni dodatak. A dodatni plus je što ne ispuštaju štetne kemikalije i bez straha se mogu koristiti svaki dan!

Birajte BPA free bocu

Kod odabira boce za vodu, jako je bitno izabrati bocu od dobrog i kvalitetnog materijala koji ne otpušta štetne tvari u vodu niti mijenja njen okus. Zato izaberite ovu BPA free bocu za vodu od tritan materijala s vakuumskim zaključavanjem. Praktična ručkica na čepu boce omogućit će lakše i ugodnije nošenje. Kapacitet Hydrate boce je 600 ml. Savršen je poslovni poklon koji naglašava vašu brigu o zdravlju i okolišu.

Pametni poslovni pokloni - boca koja prati unos vode

Boce koje se mogu više puta koristiti su ekološki prihvatljivije od plastičnih boca za jednokratnu upotrebu koje još i štete organizmu. Ova pametna boca od tritana prati dnevni unos tekućine i tako podsjeća koliko je hidracija važna. Na čepu je prikazana ikona velike kapljice vode pomoću koje se može pratiti koliko je vode uneseno u organizam. Bocu s vodom uvijek treba imati uz sebe jer pruža brzo i zdravo osvježenje. Kapacitet pametne boce Aqua je 600 ml. Dodat ćemo vaš logotip i omogućiti vam promociju na svakom koraku!

Ekološko rješenje za svaki dan

Ekološke boce za vodu mogu biti prvi korak prema boljem zdravlju. Tritan je BPA free plastika od koje je izrađena ova boca za vodu i zahvaljujući tom materijalu, bez straha ju možete koristiti svaki dan. Traka od tkanine ima dvostruku funkciju jer omogućava jednostavno nošenje i služi za brzo otvaranje boce. Kapacitet Neva boce je 450 ml. Možemo dodati i vaš logotip i tako vam pomoći kreirati posebni poslovni poklon za vaše partnere i suradnike.