BLOG

Praktični poslovni pokloni za odličnu promociju!

Praktični poslovni pokloni

Praktični poslovni pokloni pomoći će vam da ostavite izvrstan dojam na partnere i suradnike. Kako bi vam nova godina bila bolja i uspješnija, predlažemo vam ove korisne i praktične poklone koji su noviteti u našoj ponudi. Uz vaš logotip bit će odličan podsjetnik da ste uz svoje klijente, partnere i zaposlenike i u ovoj godini! 

Miriše na uspješan radni dan!

Osvojite svih deluxe mirisnim štapićima Ukiyo. Ovaj prekrasni i luksuzni komplet mirisnih štapića oplemenit će svaki ured ili dom u kojem se nađe svojim izgledom i mirisom. Ukiyo znači živjeti u trenutku, uživati i cijeniti svaki dragocjeni trenutak. Suptilni miris jasmina uljepšat će vam radni dan i omogućiti vam ugodnije proveden dan na poslu.

Praktični poslovni pokloni - luksuz koji možete opipati

Luksuzni ručnici AWARE™ Ukiyo Sakura izuzetno su mekani, brzo se suše te pružaju izvrsnu sposobnost upijanja. Izrađeni su od mješavine pamuka s OEKO-TEX certifikatom (u procesu proizvodnje ne koriste se štetne tvari ili boje.) i recikliranog pamuka AWARE™, tako da su osim prema koži, nježni i prema okolišu. Za promociju Vašeg brenda možete birati između bijele, plave, zelene, sive i tamno sive boje.

Za slasne zalogaje

Potaknite Vaše partnere da se odvaže u kulinarskim avanturama i poklonite im set za sushi od bambusa s Vašim logotipom! Ukiyo bambusov set za izradu sushija jednostavan je za korištenje i savršen je za izradu najukusnijeg sushija kod kuće. U nekoliko jednostavnih koraka moći će napraviti najljepše sushi rolice sa svojim omiljenim sastojcima.

Praktičan poklon za kuhare

Vašim poslovnim partnerima poklonite set za sol i papar od bambusa „Ukiyo“ koji će ih osvojiti kvalitetom i modernim dizajnom. Set je izrađen od bambusa koji mu daje prirodan i moderan izgled, a u unutrašnjosti krije keramički mlinac koji osigurava mljevenje soli i papra s lakoćom. Na mlince možemo ugravirati Vaš logotip ili promotivnu poruku.

Izdržljiv i eko sklopivi kišobran

Sklopivi kišobran IMPACT AWARE izrađen je od d 190T RPET pongee materijala s AWARE™ tracerom, originalnim recikliranim materijalom te smanjenom količinom vode. Poklonite ih svojim partnerima i zaposlenicima te pokažite da brinete o okolišu i njima. Ovi kišobrani osigurat će dugotrajnu promociju Vašeg brenda, zamislite samo koliko će kilometara prijeći vaš logotip ako ga otisnete na ovaj izdržljiv i funkcionalan sklopivi kišobran.

Izaberite originalne poslovne poklone za uspješnu promociju!