BLOG

Originalni poslovni pokloni za uspješnu promociju

Originalni poslovni pokloni

Originalni poslovni pokloni privući će pažnju vaših partnera i suradnika. Napravite korak naprijed u poslovnim poklonima koje ćete poklanjati ove godine. Pokažite da pratite trendove, da ste drugačiji od drugih i inovativni, ali u isto vrijeme osviješteni. Poklonite poklone s otisnutim logotipom koji će se isticati u masi i pomoći očuvanju planete i smanjenju količine otpada.

Osviješten poklon

Set sjemena povrća oduševit će iskusne vrtlare, ali i one koji to žele postati! Poklonite Vašim poslovnim partnerima sjeme luka, krastavca, paprike, cherry rajčice i zelene salate i potaknite ih da pokušaju uzgojiti svoju hranu i barem dijelom budu samoodrživi.

Originalni poslovni pokloni za održivu promociju

Vaš logotip može biti na automatskom kišobranu izrađenom od prirodnih materijala pluta i bambusa te rebrima od stakloplastike. Ovaj će se kišobran isticati među masom i usmjeravati pažnju na Vaš logotip, a njime ćete osvojiti sve koji u svakodnevnom životu smanjuju upotrebu plastike.

Inovativan poslovni poklon

Najbrži i najlakši način za otputovati na drugi kraj svijeta jest uživanje u inozemnoj kuhinji. Sushi je tradicionalno japansko jelo koje je popularno i omiljeno diljem svijeta pa i u Hrvatskoj – sve više entuzijasta uživa u pripremi vlastitog sushija. Motivirajte svoje poslovne partnere ili kupce da se upuste u kulinarsku avanturu i odvaže se napraviti svoj sushi uz pomoć ovog petodijelnog seta izrađenog od prirodnih materijala zapakiranog u pamučnoj vrećici.

Izaberite eko promotivne proizvode za svoju promociju!