BLOG

Poslovni pokloni za ljeto

poslovni pokloni za ljeto promopoint

Ljeto je pred vratima i pravo je vrijeme da svojim klijentima i suradnicima pokažete kako mislite na njihovu sigurnost na velikim vrućinama. Poslovni pokloni za ljeto jamče uživanje u najtoplijem godišnjem dobu. Izaberite ove poslovne poklone kako bi se vaši suradnici pripremili za dugo, toplo ljeto!

Šešir čuva od prejakog sunca

Kako bi ljetne šetnje bile što ugodnije, a glava zaštićena od jakog sunca, izaberite prirodni slamnati šešir s poliesterskim trakom. Birajte između crne i bijele trake na koju ćemo otisnuti vaš logotip ili poruku. Promotivni slamnati šešir Montevideo je modni detalj koji će najaviti dolazak ljeta i opuštanja.

Torba za plažu u koju sve stane

Poslovni pokloni za ljeto trebaju biti korisni i praktični. Za uživanje u slobodnom vremenu i ljetnim danima, poklonite promotivnu torbu za plažu Barbuda od pamuka i mesha s dugim ručkama. Ovaj eco poklon olakšat će odlazak na plažu ili šetnju gradom jer je torba prostrana, a ručke su čvrste i ugodne za nošenje. Dodatno ju možemo personalizirati vašim logotipom kako biste uz svoje partnere bili i u najopuštenijim trenutcima.

Saznajte koji poslovni pokloni pokazuju koliko su vam vaši zaposlenici važni!

Dašak elegancije i nekih prošlih vremena

Promotivna lepeza je nešto što je uvijek dobro imati uz sebe. Na putovanju, u javnom prijevozu ili za vrijeme šetnje gradom pružit će olakšanje na visokim temperaturama. Lepeza Lepeza Fanny Wood dostupna je u različitim bojama i idealan je poslovni poklon za ljeto s mogućnosti dotiska logotipa.

Eco uživanje u omiljenom hladnom piću

Plastične slamke su jedan od najvećih zagađivača. Zato izaberite eco slamke od bambusa za višekratnu uporabu koje vašim klijentima daju do znanja kako mislite o budućnosti našeg planeta. Savršene su za tople ili hladne ljetne napitke poput smoothieja ili koktela. Set uključuje 2 slamke i četkicu za čišćenje. Sve je pakirano u vrećicu na kojoj je moguće otisnuti vaš logotip.

Zaštita za oči uz eco sunčane naočale

Neizostavan ljetni modni dodatak koji sada možete pokloniti u ekološkoj varijanti koja naglašava vašu brigo o okolišu. Izaberite Sunbus sunčane naočale od bambusa koje imaju zaštitu UV 400. Odličan su promotivni materijal za sva ljetna događanja, a bit će još posebnije kada im dodamo vaš logotip. Savršena promocija na svakom koraku!