BLOG

Kuhinjski pribor kao savršen poslovni poklon

poslovni-pokloni-kuhinjska-pomagala-promopoint

Poklonite kuhinjski pribor kao savršen poslovni poklon koji će olakšati i uljepšati dane pred nama!

Ostanak u sigurnosti našeg doma pruža mnoge prilike za lijepe trenutke, a ujedno i čuva zdravlje. Sada je prava prilika za otkrivanje svih čari kuhanja i uživanje u omiljenim jelima! Poklonite poslovne poklone koji ostanak doma čine još zabavnijim i opuštenijim.

Moderni i u kuhinji dok se pripremaju omiljena jela

Za sve one koji i za vrijeme kuhanja žele izgledati moderno i trendy, osmislili smo novi model pregače od visokokvalitetnog trapera. Reklamna pregača Deluxe je 100% pamučna pregača koja nudi veliki prostor i razne mogućnosti tiska vašeg logotipa ili promotivne poruke. Osim što štiti odjeću za vrijeme kuhanja, ovaj poslovni poklon podsjeća vaše partnere i suradnike kako u svakom trenutku mislite na njih i kako provode vrijeme.

Nikad lakše do zdravih i ukusnih obroka

Svakoj kuhinji je potreban 2u1 spiralni rezač i sokovnik! Za zdrave i ukusne obroke spiralni rezač će brzo i jednostavno izrezati povrće u spiralni oblik. Ako nikada niste jeli tikvice izrezane u spiralnom rezaču koji će od njih napraviti zdrave špagete, ne znate što propuštate. A za savršen početak dana jednostavno iscijedite omiljeno voće i uživajte u prirodnom i zdravom soku. Ako se po jutru dan poznaje, uz ovaj poslovni poklon će svako jutro započeti na najljepši i najzdraviji način!

Eco poslovni pokloni i u kuhinji

Ovaj inovativni eco set higijenskih daski za kuhanje može biti vaš sljedeći poslovni poklon kojim ćete razveseliti klijente ili poslovne partnere, a i pokazati im koliko vam je briga o okolišu važna. Set se sastoji od velike daske od bambusa koja je ujedno i praktični spremnik za 4 dodatne daske od PP materijala. Svaka dodatna daska drugačije je boje s ikonom na vrhu koja praktično pokazuje za koju vrstu hrane je namijenjena. Praktičan poslovni poklon na koji ćemo ugravirati logotip ili promotivnu poruku i koji će se zasigurno koristiti dulji niz godina.

Poslovni poklon za moderne kuhare

Za sve one koji vole pretraživati internet i tražiti inspiraciju za zanimljiva jela, kao savršeni poslovni poklon predlažemo držač tableta s olovkom za zaslon. Kreativni kuhari će rado iskušati nešto novo, a dok kuhaju čvrsta olovka za zaslon olakšat će im korištenje tableta u sparnim kuhinjskim uvjetima kako ne bi ostavljali tragove hrane na svom tabletu. Svakog moderno kuhara oduševit će ovaj kuhinjski pribor kao savršen poslovni poklon!