BLOG

Poslovni pokloni – ovlaživači zraka koji pokazuju koliko su vam vaši zaposlenici važni!

poslovni pokloni ovlazivaci corona covid-19

Situacija u kojoj smo se svi našli od nas traži da više vremena boravimo u zatvorenim prostorima. Zbog epidemije koja vlada, više nego ikada je važno kakav zrak udišemo i zato su korisni poslovni pokloni ovlaživači zraka. Pokažite svojim poslovnim partnerima i vjernim suradnicima da mislite na njih i u ovim teškim trenutcima. Izaberite poslovni poklon koji im govori koliko vam je važno njihovo zdravlje i zdravlje njihovih obitelji. Ovlaživač zraka je savršeni poslovni pokloni u ovoj situaciji!

Dobra vlažnost zraka štiti od bolesti

Epidemija koja vlada sve nas je zatvorila u naše domove. Uz često pranje ruku i izbjegavanje kontakta s drugima, ono na što treba misliti je i vlažnost zraka. Taj zadatak će savršeno odraditi difuzer Festok koji će se svojim izgledom i funkcionalnošću uklopiti u svaku prostoriju.

Ovlaživači zraka su poslovni poklon koji pridonosi i i boljoj zaštiti od virusa. Olakšajte svojim partnerima rad od kuće i pritom im dajte do znanja da razmišljate o njihovom zdravlju uz ovaj poslovni poklon.

Poslovni pokloni - ovlaživači zraka koji pomažu u borbi s virusima

Otvaranje prozora nije dovoljno kako bismo se riješili suhog zraka u prostorijama. Svakodnevno provjetravanje prostorija u kojima boravimo je nužno za naše zdravlje no moramo znati da se tako i smanjuje vlažnost zraka. Vlaga je vani mala, a zrak se suši kada spavamo ili dugo boravimo na jednom mjestu. Kada se tijekom noći probudimo sa suhim grlom, to otvara virusima put i čini nas manje otpornima. Difuzer Umido je poslovni poklon koji će vašim djelatnicima i partnerima pomoći da zaštite svoje zdravlje i zdravlje svojih obitelji.

Otkrijte 7 razloga zašto je aroma difuzer savršen poslovni poklon!

Ovlaživači zraka - poslovni pokloni koji ublažavaju stres

Uljepšajte drugima ove tmurne dane i poklonite im atraktivan aroma difuzer. Dodatna funkcija mijenjanja svjetla unijet će pozitivnu atmosferu u prostoru u kojem boravimo i poboljšati raspoloženje. Aroma difuzer Aromaud poboljšat će kvalitetu zraka i pomoći da se kvalitetnije i ugodnije radi iz sigurnosti svog doma.

Zaštitite zdravlje svojih partnera i suradnika

Što je veća razlika između vanjske i unutrašnje temperature, suši je zrak u prostorijama. Ovlaživanje zraka u grijanim prostorijama je nužno za našu dobrobit i produktivnost. Omogućite vašim djelatnicima ugodnu radnu sredinu i pokažite da brinete za njihovo zdravlje uz difuzer Humby. Uz automatsko gašenje i s plavim LED svjetlom, ovaj poslovni poklon će dobro doći svima koji paze na to kakav zrak udišu.

Povezane objave