BLOG

Poslovni pokloni za novu godinu koji će dobro doći u vašem uredu

Poslovni pokloni za novu godinu promopoint

Poslovni pokloni za novu godinu za partnere, klijente ili zaposlenike trebaju biti nešto što će se koristiti svaki dan. Bežični zvučnik vam može dobro doći za evente i zabave. Dok, 3-u-1 pročišćivač zraka čisti prostor od virusa, alergena i zagađivača te ujedno grije i zahlađuje sobu.

Bežične slušalice koje uvijek imate uz sebe

Bežične slušalice Motorola IPX5 TWS MOTO 50 vam mogu dobro doći dok vozite, pričate i istovremeno zapisujete ili pripremate sebi kavu, bezbrojne su situacije u kojima će vam ove slušalice biti korisne. Kapacitet za reprodukciju im je 6 sati te još 12 sati u elegantnom kućištu za punjenje. Rade s pametnim glasovnim asistentom; Alexa, Siri® i Google Assistant™. Savršen poklon za sve one koji vole neprestano biti u pokretu!

Poslovni pokloni za novu godinu u savršenom ritmu

Koristio bi vam zvučnik za evente, slušanje glazbe i/ili za tim buildinge? DJ-evi su postali preskupi, a ovaj zvučnik može reproducirati glazbu do 20 sati te ima ugrađene LED diode u 6 različitih boja. Dok uživate u glazbi, LED svjetla veselo plešu u ritmu s vama. Neka Motorola ROKR810 bežični zvučnik donese radost vašem prostoru. Uz dodatak vašeg logotipa, ovo će biti poklon koji će svatko poželjeti!

Osigurajte sebi zdravu jesen uz 3-u-1 pročišćivač zraka, ventilator i grijač

Philips 3-u-1 pročišćivač zraka AMF220 pruža vam uvjete za zdravu i sigurnu jesen. On pročišćava zrak od virusa, alergena i zagađivača, a ventilator raspoređuje čisti zrak po prostoriji. Funkcija hlađenja i grijanja stvorit će idealnu temperaturu u vašem prostoru, uživat ćete u uredu ili domu. Poslovni pokloni za novu godinu koji znaju kako vaš prostor učiniti zdravijim dolaze s vašim logotipom. Odličan način da svojim partnerima zahvalite na uspješnoj godini.

Izaberite zimske poslovne poklone koje ćete i sami poželjeti!