BLOG

Personalizirani poslovni pokloni za jesen

Personalizirani poslovni pokloni promopoint

Personalizirani poslovni pokloni će oduševiti vaše suradnike, zaposlenike i klijente. Uz vaš logotip ili poruku postat će odlični ambasadori vašeg brenda i prenosioci dobrih želja!

Eko pokrivač za piknik

Ovaj sklopivi prošiveni pokrivač izrađen je od 100% recikliranih PET materijala. Veliki džep na prednjoj strani namijenjen je za tisak vašeg logotipa, a u njega se mogu lako pohraniti stvari. Rasklopljena deka je dimenzija 145×130 cm i pomoći će stvoriti lijepe uspomene na druženja.

Personalizirani poslovni pokloni - eko ruksak

Planinarski ruksak savršen je za svakodnevna putovanja i avanture na otvorenom. Sastoji se od velikog središnjeg pretinca i mnogo drugih sporednih džepova. Sadrži i pretinac za bocu koji će vam dobro doći ako idete na dugo planinarenje.

Sklopivi eko kišobran

Kišobran s drškom od bambusa prava je priča o održivosti! Izrađen je od 190T RPET pongee s AWARE ™ tracerom čime je zagarantirana upotreba recikliranih materijala. Proizvodnja platna ovog kišobrana uštedila je 4,5 l vode, a izrađen je od 7,6 PET boca. Sklopiv je i idealan za čuvanje u torbici ili automobilu.

Personalizirani poslovni pokloni za svaki dan

A5 deluxe bilježnica s tvrdim koricama ima FSC-certificirani papirnati omot s elastičnim umetkom za olovku i trakom za označavanje stranice. Straga se nalazi praktični džep za spremanje vaših bilješki. Unutar bilježnice nalazi se 80 listova/160 stranica krem papira. Personalizirani poslovni pokloni za jesen s tiskom vašeg logotipa odlični su za promociju vašeg brenda.

Izaberite reklamne kišobrane za veću vidljivost vašeg logotipa!