BLOG

Premium poslovni pokloni od recikliranih materijala

Premium poslovni pokloni Promopoint

Premium poslovni pokloni spoj su kvalitete i održivih materijala! Razveselite svoje poslovne partnere i zaposlenike poklanjajući VINGA premium poklone od recikliranih materijala i budite primjer drugima.

VINGA Bosler sklopivi kišobran

Elegantan, praktičan i kvalitetan – tri riječi kojima bismo najbolje opisali VINGA kišobran izrađen od recikliranih materijala. Zanimljiv dizajn čini ovaj kišobran drugačijim od ostalih, a samim time i odličnim izborom za poslovni poklon s vašim logotipom.

Premium poslovni pokloni za organizaciju

Organizirajte svoj radni dan sa stilom uz VINGA bilježnicu od recikliranog platna, s PU trakom i magnetnim zatvaračem. Uz elegantan retro dizajn i veliku površinu za tisak, vaš logo sigurno će biti zamijećen.

Simpatična vakuumska boca

VINGA vakuumska boca ima neobičan i privlačan dizajn koji će doći do izražaja i preusmjeriti pažnju na vaš logo! Stožasti oblik boce i zanimljiv poklopac pažljivo su dizajnirani kako bi boca bila drugačija od drugih što je čini idealnom za promociju brenda. Premium poslovni pokloni s vašim logotipom savršen su način da zahvalite poslovnim partnerima na suradnji!

Moderna deka

Elegantna deka s geometrijskim uzorkom savršeno će se uklopiti u svaki prostor. Neutralne boje i zanimljiv dizajn osigurat će vidljivost vašeg brenda, a poklon će izazvati oduševljenje.

Izaberite poslovne poklone za Božić koje vaši suradnici žele dobiti!