BLOG

Poslovni pokloni za boravak u prirodi

Promopoint Poslovni pokloni za boravak u prirodi

Poslovni pokloni za boravak u prirodi odlično su rješenje ako tražite nešto korisno i praktično. Ljubitelji roštilja, planinarenja, uživanja u šetnji ili igranja na otvorenom uvijek trebaju nešto što će uživanje na otvorenom učiniti još boljim. Poklonite im proizvode pomoću kojih će se vaš logo ili brand povezivati s veselim trenutcima i uvijek rado koristiti!

Zabava za velike i male

Pripremite se za neprestanu zabavu i smijeh uz set za kuglanje od borovine. Ovu aktivnost obožavaju i djeca i odrasli. Idealna je za sve uzraste i omogućit će sate i sate neprekinute zabave. Dodajte svoj logotip i kreirajte poklon koji će se uvijek rado koristiti.

Poslovni pokloni za boravak u prirodi i piknik

Uživanje na otvorenom uz omiljenu hranu i piće osigurat će pletena košara za piknik za 2 osobe. U njoj se nalazi otvarač za boce, žlice, vilice i noževi, 2 tanjura, 2 čaše i 2 salvete. Sve što treba napraviti je opustiti se i uživati u predivnom danu!

Torba za sve prilike

Odlazak na plažu, u kupovinu ili u prirodu? Nije ni bitno jer će torba od jute s dugim ručkama ponijeti sve ono što je potrebno za bezbrižan dan! Uz veliku površinu za tisak vašeg logotipa, osigurat će odličnu vidljivost vašeg logotipa.

Idealan odmor u prirodi

Slobodno vrijeme trebamo iskoristiti za opuštanje i uživanje u lijepim danima. U tome može pomoći viseća mreža koju je lako ponijeti sa sobom. Dodajte svoj logotip i podsjetite svoje klijente i partnere kako se nekada trebaju opustiti i zaboraviti na sve.

Izaberite promotivne proizvode za ljeto i uživanje!