BLOG

Poslovni pokloni za Božić i kraj godine

Poslovni pokloni za Božić

Poslovni pokloni za Božić i kraj godine mogu biti posebni, zanimljivi i drugačiji. Tražite li inspiraciju, izaberite između više od 100.000 poklona za svaku priliku! Iskoristite priliku da zahvalite svojim klijentima i poslovnim partnerima na uspješnoj poslovnoj godini.

 

Set za vino

Poznajete vinoljupce? Uljepšajte im blagdane ovim korisnim poklonom koji dolazi u elegantnoj poklon kutiji. Dodatno zaokružite priču i poklonite butelju finog vina za potpuno uživanje u poklonu! Dodajte svoj logotip ili personaliziranu poruku za savršen dojam.

Poslovni pokloni za Božić i kraj godine

Poklonite praktičnu kutiju za čaj u koju možete ispuniti paketićima čaja. Dodatno razveselite svoje poslovne kontakte i lijepom šalicom za čaj. Svaki put kada požele topli napitak, rado će se sjetiti vas i vašeg brenda. Uz vaš logotip ili poruku ovo će biti poklon koji će se rado koristiti cijele godine.

Darujte najmlađe

Nemojte zaboraviti na najmlađe! Ako organizirate darivanje djece, ova preslatka dekica bit će totalni hit i zagrijati mališane u zimsko vrijeme. Poslovni pokloni za Božić i kraj godine koji će se još dugo, dugo pamtiti! Birajte korisne i praktične poklone koji će uljepšati svakodnevicu.

Adventski kalendar

Poklonite 24 mala iznenađenja i uljepšajte im svaki dan do Božića. Dodajte svoje proizvode i izmamite osmijeh svaki dan trajanja Adventa! Personalizirajte svaki poklon svojim logotipom ili porukom kako bi još dugo ostali u mislima i srcima svojih partnera. Poklonite nešto posebno što će ih uvijek podsjećati na vas i vaš brend.

Izaberite Zimske poslovne poklone koje ćete i sami poželjeti!