BLOG

Poslovni pokloni za muškarce i žene bolji od posjetnice

poslovni pokloni za zene i muskarce promopoint

Poslovni pokloni za muškarce i žene, klijente i zaposlenike mogu povećati vidljivost vašeg brenda i biti podsjetnik na vašu tvrtku. Izaberite uvijek potreban uredski materijal koji će zbog česte upotrebe još dugo služiti kao vaša posjetnica.

Spoj tradicije i modernog dizajna

Bez obzira na napredak tehnologije, svatko od nas želi nešto zapisati. Zato vam predlažemo set koji se sastoji od notesa A5 i olovke Swiss Peak. Set dolazi u prekrasnoj crnoj Swiss Peak poklon kutiji i nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Poslovni pokloni za muškarce i žene koji se često koriste, bit će odlična reklama za vas!

Poslovni pokloni za muškarce i žene koji štite okoliš

Trend poklanjanja ekološki osviještenih poslovnih poklona koji su korisni, a ne štete okolišu, nastavite s bambus notesom s olovkom. Set dolazi u prigodnoj eko kutiji od kraft papira, a vaš logotip možemo otisnuti ili ugravirati i na olovku i na notes. Birajte poslovne poklone koji naglašavaju koliko vam je stalo do zaštite i očuvanja okoliša!

Provjerite moderne i ekološke poslovne poklone!

Najbolja reklama za vaše poslovanje

Posebno prilagođen poslovni poklon koji krasi vaš logotip, izvrsna je ideja ako želite neprestano biti prisutni u životima svojih klijenata i partnera. Personalizirani omot za notes i kemijska olovka Swiss Peak savršena su investicija kada pokušavate dobiti najbolju reklamu za vaše poslovanje. Znate da će se vaš poklon neprestano koristiti i biti podsjetnik na vas još dugo vremena!

Budite primjer drugima

Eko notes A5 s olovkom povezuje vas i vaše poslovanje s brigom o zaštiti okoliša. Budite primjer drugima i poklonite eko set koji se sastoji od notesa s koricama od prirodnog materijala pluta i kemijske olovke od bambusa. Idealan podsjetnik na to koliko vam znači briga o drugima i poslovni poklon na koji možemo otisnuti vaš logotip!