BLOG

Prigodni božićni poslovni pokloni za učinkovitu promociju

prigodni-bozicni-poslovni-pokloni-pomopoint

Prigodni božićni poslovni pokloni nikada nisu bili važni kao ove godine. Sada želimo pokazati koliko smo jedni drugima važni. Iako smo fizički udaljeni jedni od drugih i dalje, važno je pokazati koliko nam je stalo do dobrih poslovnih odnosa. Jer bez dobrih poslovnih partnera nema suradnje, a bez sretnih i vjernih zaposlenika nema uspješne tvrtke.

Potaknite dobro raspoloženje

Pobrinite se da ovaj Božić poklonite dobar osjećaj koji omogućiti reprodukciju glazbe do 5 sati. Uz ove bežične slušalice dobar osjećaj će trajati još dugo Božića. Uvijek se sjećamo poslovnog poklona koji u nama budi dobre emocije, a ako on na sebi nosi vaš logotip, dobar osjećaj se ponavlja sa svakim korištenjem.

Prigodni božićni poslovni pokloni za neometano uživanje

Božićni poslovni pokloni mogu biti bilo što i ne moraju nužno biti povezani s Božićem. Mogli biste, na primjer, pokloniti mini aluminijski bežični zvučnik koji omogućuje reprodukciju do 3 sata s jednim punjenjem. Uz dodatak vašeg logotipa, to je izvrstan način da vaš brand bude zapamćen i u novoj godini.

Pretvorite jutra u najbolji dio dana

Iako dio vaših suradnika i dalje radi od kuće, neophodno je osigurati im prave promotivne poklone koji će im pomoći da lakše prebrodi zimu. Bilo da odlaze ujutro na posao ili rade od kuće, olakšajte im početak radnog dana uz termosicu od nehrđajućeg čelika s vašim logotipom. Zagrijte ih i razbudite ovim jednostavnim i korisnim poklonom!

Provjerite koji posebni poslovni pokloni vrijede više!

Poklonite toplinu i uživanje

Dani su sve kraći, a noći hladnije. Savršeno je vrijeme da svojim klijentima i zaposlenicima poklonite toplu deku koja će ih zagrijati i opustiti. Dok uživaju uz šalicu toplog napitka, gledaju film ili čitaju knjigu neka se omotaju dekom s vašim logotipom. Bit će vam zahvalni što ste mislili na njih svaki puta kada se zamotaju i prepuste uživanju u hladnim večerima.

Stvorite savršenu atmosferu

Mirisna svijeća je koristan poslovni poklon koji će nam pomoći da se opustimo nakon napornog dana. U svijetu koji je neprestano okrenut ekranima, priuštite svojim klijentima opuštanje i odmaranje očiju uz umirujuću svjetlost svijeće s vašim logotipom.