BLOG

Ekološki poslovni pokloni – razmišljajte i poklanjajte ekološki

ekoloski poslovni pokloni promopoint

Želite li dugotrajan podsjetnik na svoje poslovanje, ekološki poslovni pokloni od recikliranih materijala s vašim logotipom su pravi izbor! Odabirom ekoloških promotivnih proizvoda pokazujete koliko vam je briga o okolišu važna i zauzimate se za očuvanje okoliša. Vaši klijeti, partneri i zaposlenici sve su svjesniji kako vaš odabiri utječe i na njih.

Promocija sa svakom upotrebom

Eco kemijska olovka s logotipom jedan je od najpopularnijih promotivnih poklona koji se koristi za promociju. Promotivne olovke su funkcionalne i uvijek nam trebaju. Praktičan su i ekonomičan marketinški alat koji će sa svakom upotrebom oglašavati vaše poslovanje. U kampanjama za podizanje svijesti o brandu to je provjerena dobra formula!

Pouzdani i učinkoviti ekološki poslovni pokloni

Kada ulažete u promotivne proizvode sa svojim logotipom, želite da ti proizvodi budu pouzdani i učinkoviti poput bežičnog powerbanka od bambusa. Ekološki promotivni proizvodi ne samo da stvaraju pozitivnu sliku o vama pred vašim klijentima, stvaraju i dugotrajan odnos s njima.

Povežite se s klijentima

Društvena odgovornost je važan dio poslovanja, pa se sve više tvrtki želi povezati s drugim poduzećima koja su i ekološki i etički odgovorna. Jedan od načina da pokažete svojim klijentima koliko vam je stalo do okoliša je odabir ekoloških proizvodima s kojima želite vezati svoj brend i poslovanje. 3-u-1 kabel za punjenje je odličan izbor!

Birajte originalne poslovne poklone za zdravlje i sigurnost!

Ekonomično i ekološki prihvatljvo

Jasno je da ekološki promotivni proizvodi imaju niz pogodnosti za vas i vaše poslovanje. Oni igraju presudnu ulogu u jačanju imidža tvrtke, pa nije ni čudno da se sve više tvrtki odlučuje za ekonomične, ekološki prihvatljive promotivne proizvode poput notesa s koricama od kraft papira.

Kava s okusom zaštite okoliša

Promotivna eko putna šalica napravljena od PLA materijala smanjit će potrebu za korištenjem jednokratnih šalica koje pridonose zagađenju našeg planeta. Osigurajte si promociju na svakom koraku uz višekratnu šalicu koja se na kraju svog životnog ciklusa može i kompostirati.